O karijeri najpoznatije domaće dizajnerice, Mirjane Mikulec, zna se puno, ali o njenom privatnom životu baš i ne. 'Krivac' za to je i sama Mirjana koja na Instagramu, na kojem je prati preko 77 tisuća ljudi, objave vezane za njen posao objavljuje često, ali one privatne ipak rjeđe.

Nedavno je ipak pokazala svoj stan, uređen kao iz bajke, upravo onako kako bismo to od nje i očekivali, u jednostavnim svijetlim tonovima i kontrastnom crnim detaljima, a sad je objavila fotografiju sa suprugom Krešimirom kojeg javnost rijetko ima priliku vidjeti.

‘Sretno Valentinovo! Evo da i ja svog muža povremeno objavim, danas je red. Mi smo već ohoho godina u braku pa nam Valentinovo odavno ne izgleda kao iz reklama, ali ja to zapravo baš i volim - ljubav je puno više od cvijeća, čokolade i srca, a slavimo ga onako obiteljski, svi skupa. Family first’, poručila je uz dvije fotografije, prvoj na kojoj ona i suprug nasmijano gledaju u kameru, a drugu s njihovim kćerima s nedavnog obiteljskog putovanja.

Podsjetimo, sa zagrebačkim poduzetnikom i ugostiteljem, Krešimirom Mikulecom je Mirjana u vezi od svoje 18. godine, a u braku su dobili dvije kćeri, Mateu i Miu.

Mirjana Mikulec i Krešimir Mikulec imaju dvije kćeri
Instagram 

Fotografije sa suprugom i kćerima Mirjana je podijelila i početkom ove godine kad su zajedno otputovali na Maldive.

Mirjana Mikulec i Krešimir Mikulec imaju dvije kćeri
Instagram 

‘Godišnji s dragim prijateljima za pamćenje. Bilo nam je divno, opustila sam se kao nikad, a sad idemo poslovno na još jednu drugu destinaciju. Naravno i poslovno i privatno. Naših klijenata ima svugdje u svijetu. Pogađate gdje? Ne, nije Pariz! P.s. ne pamtim kad sam zadnji put objavila obiteljsku sliku gdje smo svi skupa, stalno netko fali!’, stavila je u opis fotografija tom prilikom.