Jedna od najpoznatijih i najcjenjenijih hrvatskih dizajnerica interijera, Mirjana Mikulec, često na svom Instagramu objavljuje radove i projekte prostora koje uređuje, a nekada svoje obožavatelje počasti i trenucima iz privatnog života.

Tako je sada otkrila da je svoj rođendan provela u gradu zaljubljenih - Parizu.

Mirjana Mikulec je proslavila rođendan u Parizu
Instagram 

Naime, na svojim ja Instagram Storyjima pokazala kako je izgledalo slavlje u jednom restoranu kao i trenutak kada je pjevala s prskalicama uz pjesmu 'I Love You Baby'.

'Krenulo je', napisala je uz video.

Kasnije je otkrila da je njoj radno i u Parizu pa pokazala da se na sastanak vozi motorom.

Mirjana Mikulec je otputovala u Pariz
Instagram 

Na Instagramu je objavila fotografiju s ulica Pariza na kojoj se u pozadini vidio prepoznatljivi znak grada, Eiffelov toranj. 'Pariz noću', napisala je dizajnerica, a u komentarima je dobila brojne rođendanske čestitke pratitelja i prijatelja.

Inače, nedavno je povodom Valentinova pokazala svog supruga Krešimira kojeg javnost rijetko ima priliku vidjeti.

'Sretno Valentinovo! Evo da i ja svog muža povremeno objavim, danas je red. Mi smo već ohoho godina u braku pa nam Valentinovo odavno ne izgleda kao iz reklama, ali ja to zapravo baš i volim - ljubav je puno više od cvijeća, čokolade i srca, a slavimo ga onako obiteljski, svi skupa. Family first', poručila je uz dvije fotografije, prvoj na kojoj ona i suprug nasmijano gledaju u kameru, a drugu s njihovim kćerima s nedavnog obiteljskog putovanja.

Podsjetimo, sa zagrebačkim poduzetnikom i ugostiteljem, Krešimirom Mikulecom je Mirjana u vezi od svoje 18. godine, a u braku su dobili dvije kćeri, Mateu i Miu.