Franka Batelić i Vedran Ćorluka proslavili su Prvi maj kućnim druženjem s prijateljima, s kojima je odrastao u zagrebačkoj Sloboštini. Dečki su druženje poželjeli zabilježiti i jednom zajedničkom fotografijom, a pažnju fanova poznatog nogometaša privukao je izraz lica njegove supruge u pozadini.

Naime, Franka je uhvaćena baš u trenutku kad je složila smiješan izraz lica, a njen suprug ne samo da je objavio tu fotku, nego ju je i tagirao. Potez na kojem bi mu zasigurno pozavidio i Ryan Reynolds, koji se na sličan način voli šaliti sa svojom suprugom Blake Lively.

Vedran Ćorluka i Franka Batelić jedan su od omiljenih parova na hrvatskoj sceni. Nogometaš i pjevačica zaljubili su se 2012. godine na Zrću, a svoju su vezu i potvrdili u javnosti šest mjeseci kasnije na božićnom koncertu na kojemu je ona nastupala.

Šest godina kasnije Franka i Vedran svoju su ljubav okrunili brakom. Par se vjenčao u crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u istarskom mjestu Bale, a Frankina kuma bila je arhitektica i prijateljica iz srednje škole Stefani Vozila dok je Vedranu kum bio njegov brat Hrvoje. Svadbeno slavlje su imali na imanju Meneghetti.

Ubrzo je na svijet stigao njihov sinčić Viktor, a prošle se godine obitelj proširila za djevojčicu kojoj su Franka i Vedran dali ime Greta.