Story u svibnju slavi svoj 21. rođendan.

Brend koji je obilježio domaću scenu, tijekom svih ovih godina je donio brojne priče - od lijepih preko tužnih do skandaloznih, a svojim je vjernim čitateljima donosio i razne ekskluzive. U slavljeničkom mjesecu prisjetit ćemo se nekih od naših ekskluziva, kako onih najsvježiji tako i onih na koje ste možda i zaboravili.

Story je u srpnju donio ekskluzivni intervju s najpoznatijom hrvatskom tenisačicom svih vremena - Ivom Majoli!

Iva Majoli
Robert Gašpert 

Proslavljena tenisačica tada je progovorila o novom partneru, poslovnom uspjehu, preseljenju i kćeri... Majoli je započela pripreme za uspon na Himalaju, otkrila nam kakav je doista glumac Tom Cruise s kojim se družila na Wimbledonu, ali i ono – najbitnije – da se zaljubila krajem prošle godine.

Iva nam je tada otkrila da je u ljubavnoj vezi s Talijanom čije ime tada još nije željela otkriti, a u tom su trenutku zajedno bili šest mjeseci. Iskreno je odgovorila na pitanje po čemu je posebniji od drugih muškaraca.

Iva Majoli
Robert Gašpert 

'Moj životni partner je Talijan. Ne volim puno pričati o svom privatnom svijetu. U mladosti naučiš što manje govoriti o tome pa tako živim već godinama. Sretna sam, pokraj sebe imam predivnog čovjeka koji me drži kao kap vode na dlanu', rekla nam je.

Tako smo ekskluzivno objavili vijest o novoj ljubavi Ive Majoli, koja je u listopadu okrunjena brakom. Do tada se doznalo da bivša tenisačica ljubi talijanskomg poduzetnika Roberta Calegarija, kojem je sudbonosno da izgovorila u prekrasnom Milanu.

Kćer Miju dobila je s bivšim suprugom Stipom Matićem, a evo što je lijepa 16-godišnjakinja nasljedila od mame: 'Tvrdoglavost. Kad nešto zacrta, u tome će biti ustrajna do kraja. Prava Škorpionka! Takva sam i ja. Kad nešto odlučim, počevši od uspjeha u sportu - moralo se ostvariti.'

Iva Majoli ljubi misterioznog Talijana
Robert Gašpert 

'Za početak, ponosna sam na nju jer smatram da danas mladim generacijama nije lako. Mia je odlična u školi, voli sport, tenisom se intenzivnije bavila dok je bila mlađa, sada je to samo rekreativno. Bilo bi mi drago da ostane u sportu. Što se kaže, u zdravom tijelu - zdrav duh. Pogotovo kod mladih generacije koje više zanimaju tehnologija, mobiteli i društvene mreže. I to se mora djelomično pratiti, ali važno je djeci usaditi disciplinu, red i odgovornost. Mislim da je sport ˝pravi izbor za to', započela je Iva.

'Iako on živi u inozemstvu, vide se koliko god je to moguće. Imaju dobar ­odnos', kratko je komentirala Iva bivšeg supruga.

Instagram Iva Majoli