Tv voditeljica Mia Kovačić i glumac Filip Vidović ponovno su viđeni u zajedničkom druženju. Naime, na profilu plesačice Petre Jeričević koja je proslavila sestrinu pobjedu u showu 'Ples sa zvijezdama' možemo vidjeti glumca i voditeljicu kako u pozadini izvode različite 'grimase'.

Znamo i da su Filip i Mia u nedjelju navečer zajedno gledali finale 'Plesa sa zvijezdama' upravo u društvu Petre, sestre jedne od sinoćnjih finalistica Paule Tonković, i Viktorije Rađe. Otkrivaju to snimke koje je objavio sam Filip na Instagramu.

mia kovačić.PNG
Instagram 

Podsjetimo, glasine o njihovoj vezi proširile su se nakon što je Viktorija Rađa na svom Instagram profilu podijelila fotografiju na kojoj se glumac i voditeljica drže za ruke. Osim što se može vidjeti kako se drže za ruke, na fotografiji vidimo i papiriće na kojima su ispisana njihova imena, a cijela atmosfera čini se poprilično romantičnom i prisnom.

Kontaktirali smo i Filipa i Viktoriju koji su nam rekli kako 'nemaju komentara', dok se Mia nije javljala na mobitel. Jednom prilikom smo pitali Miu kako joj polazi za rukom sačuvati intimu za sebe s obzirom na to da se o njezinom privatnom životu već dugo ništa ne zna.

Mia Kovačić i Filip Vidović
Instagram 

'Volim privatno zadržati za sebe. I ono što se pisalo zapravo nije bilo utemeljeno. Ne volim komentirati jer se dosad uvijek događalo da je ta druga strana bila željna publiciteta, bez obzira na stvarne činjenice. Komentiranjem bih samo produljivala nečiji medijski kvaziživot.

Imam sreću što sam u svim segmentima ispunjena pa mi ljubavni nije presudan. Ali kada bi došao doista netko ‘vrijedan retka’, to bih prepoznala. No najljepše je živjeti ispunjenim životom daleko od javnosti. Ima dovoljno društvenih mreža i ‘kazališta u kući’ onih koji žele rado dati detaljan uvid u svoj život', kazala je tada Mia.