Nakon što je Viktorija Rađa na svom Instagram profilu podijelila fotografiju na kojoj se glumac Filip Vidović (32) i voditeljica Mia Kovačić (40) drže za ruke, šuškanja o njihovoj vezi sve su glasnija. Osim što se može vidjeti kako se drže za ruke, na fotografiji vidimo i papiriće na kojima su ispisana njihova imena, a cijela atmosfera čini se poprilično romantičnom i prisnom.

Kontaktirali smo Filipa i pitali ga jesu li on i osam godina starija voditeljica uistinu zajedno, no on i nije bio previše raspoložen za razgovor. 'Nemam komentara'', bio je njegov odgovor na glasine.

Mia Kovačić i Filip Vidović
Instagram Mia Kovačić i Filip Vidović

Pitali smo ga i kako objašnjava fotografiju koju je Viktorija objavila, no dobili smo isti odgovor.

Odlučili smo pitati i Viktoriju Rađu zbog čega je objavila fotografiju zbog koje su šuškanja krenula. Dobili smo očito danas najpopularniji odgovor. 'Nemam komentara', kratko nam je rekla.

Podsjetimo, Filip je potkraj prošle godine prekinuo zaruke s Natašom Pavičević, što je plesačica potvrdila upravo za Story.

'Mi smo imali jako lijepu priču i lijepo smo se rastali. A i dalje nam je stalo jedno do drugo, ne želim ništa loše komentirati', kazala je Nataša u studenom prošle godine.

Miu već dugo nisu povezivali ni s jednim muškarcem. Njezina posljednja veza bila je s književnikom i putopiscem Hrvojem Šalkovićem prije deset godina, a vijest o njihovu raskidu, također je za Story potvrdio Šalković.

'Da, prekinuli smo. Mia je doista posebna cura, kakvu svijećom moraš tražiti, prelijepa, duhovita, zabavna, oštroumna, ispravnih životnih vrijednosti, dama s velikim D. Ali za mene je ona pogrešna žena u pogrešno vrijeme na pogrešnome mjestu. Čudno je kako to život posloži – dok traje, misliš da je strašno važno, čim završi, shvatiš da je to bio samo 'hupser' na putu'', rekao je tada Šalković.

Jednom prilikom smo pitali Miu kako joj polazi za rukom sačuvati intimu za sebe s obzirom na to da se o njezinom privatnom životu već dugo ništa ne zna.

'Volim privatno zadržati za sebe. I ono što se pisalo zapravo nije bilo utemeljeno. Ne volim komentirati jer se dosad uvijek događalo da je ta druga strana bila željna publiciteta, bez obzira na stvarne činjenice. Komentiranjem bih samo produljivala nečiji medijski kvaziživot. Imam sreću što sam u svim segmentima ispunjena pa mi ljubavni nije presudan. Ali kada bi došao doista netko ‘vrijedan retka’, to bih prepoznala. No najljepše je živjeti ispunjenim životom daleko od javnosti. Ima dovoljno društvenih mreža i ‘kazališta u kući’ onih koji žele rado dati detaljan uvid u svoj život', kazala je tada Mia.