Modna dizajnerica Leonarda Lončarnikada ne može proći nezamijećeno na zagrebačkoj špici, a ovog puta je prošetala u društvu svoje 12-godišnje kćeri Ruže.

Modna dizajnerica prošetala se u ležernom izdanju, u kombinaciji oversized svijetlih traperica s dodatkom džepova i košulje s krupnim uzorkom, a preko ruke je prebacila jaknu. Djevojčica je nosila traper jaknu i traper suknjicu.

Iako ju je naš fotograf zatekao tijekom telefonskog razgovora, spremno je pozirala s kćerkicom.

Robert Gašpert Leonarda Lončar na špici s kćeri

Podsjećamo, Ružu je Leonarda dobila u braku s našim bivšim nogometašem Zvonimirom Bobanom od kojeg se 2020. razvela nakon 27 godina braka.

Leonarda i Zvonimir imaju petero djece, a Ruža je njihovo jedino biološko dijete.

U počecima njihova braka, par nije uspijevao dobiti biološko dijete pa su 1996. godine, iz doma za nezbrinutu djecu u Nazorovoj, posvojili šestomjesečnu djevojčicu Mariju.

Nakon Marije, dom su pružili dječaku Gabrielu, a 2007. Godine posvojili su blizance Martu i Rafaela. Na 15-godišnjicu braka par je podijelio vijest da će postati roditelji prvog i jedinog biološkog djeteta. U studenom 2009. Godine na svijet je došla Ruža.

Zvonimir Boban i Leonarda Lončar razveli su se 2020. godine.
Jurica Galoic/PIXSELL 

'Hvala Bogu da smo bili to što jesmo, pa je sve skupa bilo lakše. Možda smo bili privilegirani. Ljudi obično pri posvajanju traže male bebe. Mi jesmo dobili dvije male bebe, ali kasnije sam htjela i malo starije dijete. Onda su mi rekli da imaju blizance koje nitko nije htio. To je bilo fascinantno, oni su već poznavali jedan drugoga. Kada sam došla u dom, ostavila sam torbu u sobi, moj sin ispraznio ju je ne znajući da je moja. Počela sam se šaliti s njim, a onda mi je djelatnica doma rekla da mu pogledam sestru. Kada sam je ugledala, rekla sam joj da je moja bubamara. To je bila ljubav na prvi pogled. I sa sinom i s mojom kćeri', ispričala je u HRT-ovoj emisiji 'Kod nas doma'.

Sa Zvonimirom je nakon razvoda ostala u dobrim odnosima.

Leonarda Lončar s djecom na špici
Robert Gašpert 

'Dobro sam danas. Sada sa Zvonkom imam jedan lijepi odnos, indirektniji. 32 godine smo bili zajedno. Prvo sam ja patila za njim, to jest ja sam previše od njega tražila u početku, a on je poslije previše tražio od mene. Ne previše ok, uglavnom nije puklo radi treće osobe nego radi treće stvari. Tako da smo se razdvojili. Ne žalim za ničim', otkrila je Josipi Pavičić u rubrici 'Sasvim opušteno'.