Napokon je stigao najiščekivaniji događaj godine, L'ADRIA STORY HALL OF FAME, koji je i ovaj put tradicionalno okupio najveće hrvatske i regionalne zvijezde.

Ovo je 10. godišnjica legendarnog eventa, ali i 10. godišnjica Story Hall of Fame nagrade koju Story, uz podrški partnera, nagrađuje brojne medijske, umjetničke i estradne zvijezde s domaćeg i regionalnog neba, a svi oni redom doživljavaju ovu prestižnu nagradu kao izraz podrške magazina i publike, kao pljesak za sva njihova postignuća i rad kojim ostavljaju trag.

Nagradu u kategoriji Najbolja glumica powered by Prahir Fine Jewellery osvojila je Zrinka Cvitešić

Zrinka Cvitešić
Story Press 

Bez konkurencije, svjetske slave, Cvitešić je najveća glumačka zvijezda u Hrvatskoj.

'Hrvatska ima jako puno dobrih glumaca', kaže Zrinka skromno pa dodaje: 'Nagrade su pokazatelj da sam na dobrom putu, uvijek je dobar znak kad dobiješ neku potvrdu. Nekako osjećaš to i sam, ali kad dođe potvrda je ljepše'.

Uloga koja joj je obilježila godinu ona je u seriji 'The Power', u kojoj glumi lik Tatiane Moskalev, bivše prve dame Moldavije koja ubija svojeg supruga i preuzima vlast u zemlji.

'Mi smo završili prvu sezonu, sve epizode su vani, snimanje je bilo najuzbudljivije dosad. Nemaš svaki dan priliku nositi deset milijuna funti nakita na sebi, velike dizajnere i imati taj cijeli tim oko sebe', rekla nam je.

Na kraju je dodala da je za nju Hrvatska i dalje dom. 'Vani je i dalje vani, meni je lijepo svugdje, ali Hrvatska je i dalje dom', zaključila je.

Zrinka Cvitešić
Story Press 

Filmska, televizijska i kazališna glumica iza sebe ima iznimno uspješan projekt snimanja visokobudžetne serije 'The Power', u kojoj tumači jedan od glavnih likova, Moldavku Tatianu Moskalev.

Njen lik simbolizira podčinjene žene diljem svijeta koje su spremne moć nad vlastitim životom vratiti u svoje ruke, ne birajući sredstva na putu do samostalnosti i slobode. Uistinu impresivno!

Ovogodišnja lokacija L'Adria Story Hall of Famea je Mozaik Event Centar (HoB), koji će svojim urbanim eksterijerom i zelenom oazom uvesti uzvanike u 'novu dimenziju' događaja i treće desetljeće postojanja medijskog brenda Story!

Zrinka Cvitešić dobila Storyevu nagradu za Najbolju glumicu
Story Press 

Story Hall of Fame podržavaju generalni partner - L'Adria, zlatni partner - Jana vitamin s kolagenom, srebrni partner – Prahir Fine Jewellery te partner Opel. Uz njih, partneri događanja su Braun, Belodore - House of Essence, Kerastase, Loreal Professionnel Paris, Pivo 5th element, HP, PPD Global – vodeća distribucija alkoholnih pića i illy kave, EDURO, Uber te Iris MBM vrtni centar, Festigia, The Cookie Factory i Altera.

Ekskluzivno na svim platformama Storyja pratite večeras od 20h L'ADRIA STORY HALL OF FAME…

#ladriastoryhalloffame #storyslavi21 #novadimenzija

Tko je sve bio na L'Adria Story Hall of Fameu pogledajte u galerijama:

Story Press Poznati na L'Adria Story Hall of Fame

Story Press Poznati na L'Adria Hall of Fame

Story Press Poznati na L'Adria Story Hall of Fame