Napokon je stigao najiščekivaniji događaj godine, L'ADRIA STORY HALL OF FAME, koji je i ovaj put tradicionalno okupio najveće hrvatske i regionalne zvijezde.

Ovo je 10. godišnjica legendarnog eventa, ali i 10. godišnjica Story Hall of Fame nagrada koju Story, uz podršku partnera, nagrađuje brojne medijske, umjetničke i estradne zvijezde s domaćeg i regionalnog neba, a svi oni redom doživljavaju ovu prestižnu nagradu kao izraz podrške magazina i publike, kao pljesak za sva njihova postignuća i rad kojim ostavljaju trag.

Nagradu u kategoriji Zvijezda godine powered by Opel osvojili su dečki iz bendaLet 3.

Let 3
Story Press 

'Nagrade su uvijek dobrodošle, hvala vam. Jako je lijepa ova zabava večeras, počastvovani smo što smo pozvani ovdje, nadamo se da uljepšavamo ovu manifestaciju koja je sama po sebi lijepa, ali uz naše prisustvo je još ljepša', rekli su nam.

DSC_0735.jpg
Story Press 

Pobjedom na Dori u veljači i odlaskom na eurovizijsko natjecanje u Veliku Britaniju pokazali su koliko je njihov glazbeni i vizualni izričaj jak, prepoznatljiv i poseban.

Osvajanjem 13. mjesta, odnosno sedmog po glasovima publike, od 37 zemalja, vratili su Hrvatsku na veliko natjecanje u njihovom stilu, a njihova antiratna himna 'Mama ŠČ' osvojila je publiku, čemu svjedoče i višemilijunski pregledi na YouTube-u.

Oni su kraljevi camp-a, alternativci i osebenjaci bez kojih bi naša scena bila dosadnija i svakako praznija.

Let 3
Story Press 

Ovogodišnja lokacija L'Adria Story Hall of Famea je Mozaik Event Centar (HoB), koji će svojim urbanim eksterijerom i zelenom oazom uvesti uzvanike u 'novu dimenziju' događaja i treće desetljeće postojanja medijskog brenda Story!

Story Hall of Fame podržavaju generalni partner - L'Adria, zlatni partner - Jana vitamin s kolagenom, srebrni partner – Prahir Fine Jewellery te partner Opel. Uz njih, partneri događanja su Braun, Belodore - House of Essence, Kerastase, Loreal Professionnel Paris, Pivo 5th element, HP, PPD Global – vodeća distribucija alkoholnih pića i illy kave, EDURO, Uber te Iris MBM vrtni centar, Festigia, The Cookie Factory i Altera.

Ekskluzivno na svim platformama Storyja pratite večeras od 20h L'ADRIA STORY HALL OF FAME…

#ladriastoryhalloffame #storyslavi21 #novadimenzija