Napokon je stigao najiščekivaniji događaj godine, L'ADRIA STORY HALL OF FAME, koji je i ovaj put tradicionalno okupio najveće hrvatske i regionalne zvijezde.

Ovo je 10. godišnjica legendarnog eventa, ali i 10. godišnjica Story Hall of Fame nagrade koju Story, uz podršku partnera, nagrađuje brojne medijske, umjetničke i estradne zvijezde s domaćeg i regionalnog neba, a svi oni redom doživljavaju ovu prestižnu nagradu kao izraz podrške magazina i publike, kao pljesak za sva njihova postignuća i rad kojim ostavljaju trag.

Nagradu u kategoriji Storyjevo srce powered by Iris MBM vrtni centar osvojila jeSabina Glasovac

DSC_9079.jpg
Story Press 

'Prije svega hvala vam na srcu, to je zaista jedna lijepa gesta. Mislim da sve što radiš u životu, kojim god poslom se bavio, trebaš raditi sa srcem da bi to dobro radio. Hvala vam jednako tako i na suradnji koju smo ostvarili u ovoj godini u nadi da će se ona nastaviti. I mislim da smo kroz ovaj projekt i kroz javno društvenu kampanju pokazali da kad se spoje civilni sektor, mediji i politika - da zajedno možemo činiti velike stvari i da smo ovaj svijet učinili boljim, ravnopravnijim i sigurnijim mjestom za sve one djevojke i djevojčice koje nakon nas dolaze i iza nas ostaju', rekla nam je.

Saborska zastupnica i jedna od aktivnijih žena zakonodavne vlasti, uvijek je spremna na davanje konstruktivne kritike. 

DSC_9102.jpg
Story Press 

Ove se godine aktivno uključila u Storyjev projekt ‘Denim Day’, kada je zajedno s našom redakcije, udrugom Ženska soba te predstavnicima Grada Zagreba te zagrebačke Skupštine pravobraniteljice za ravnopravnost spolova skrenula pozornost na važnost prevencije sekundarne viktimizacije žrtava seksualnog nasilja te skrenula pozornost na porast nasilja nad ženama u svim strukturama društva kao i na rodnu neravnopravnost.

Sabina Glasovac
Story Press 

Ovogodišnja lokacija L'Adria Story Hall of Famea je Mozaik Event Centar (HoB), koji će svojim urbanim eksterijerom i zelenom oazom uvesti uzvanike u 'novu dimenziju' događaja i treće desetljeće postojanja medijskog brenda Story!

Story Hall of Fame podržavaju generalni partner - L'Adria, zlatni partner - Jana vitamin s kolagenom, srebrni partner – Prahir Fine Jewellery te partner Opel. Uz njih, partneri događanja su Braun, Belodore - House of Essence, Kerastase, Loreal Professionnel Paris, Pivo 5th element, HP, PPD Global – vodeća distribucija alkoholnih pića i illy kave, EDURO, Uber te Iris MBM vrtni centar, Festigia, The Cookie Factory i Altera.

Sabina Glasovac
Story Press 

Ekskluzivno na svim platformama Storyja pratite večeras od 20h L'ADRIA STORY HALL OF FAME…

#ladriastoryhalloffame #storyslavi21 #novadimenzija