Napokon je stigao najiščekivaniji događaj godine, L'ADRIA STORY HALL OF FAME, koji je i ovaj put tradicionalno okupio najveće hrvatske i regionalne zvijezde.

Ovo je 10. godišnjica legendarnog eventa, ali i 10. godišnjica Story Hall of Fame nagrade koju Story, uz podrški partnera, nagrađuje brojne medijske, umjetničke i estradne zvijezde s domaćeg i regionalnog neba, a svi oni redom doživljavaju ovu prestižnu nagradu kao izraz podrške magazina i publike, kao pljesak za sva njihova postignuća i rad kojim ostavljaju trag.

Nagradu u kategoriji Diva powered by L'Adria dobila je Seksa Aleksić

Seka Aleksić na L'Adria Story Hall of Fameu 2023.
Story Press 

'Jako mi je drago zbog nagrade. Stvarno nisam očekivala ništa, došla sam se tu zabaviti. Ja sam netko tko podržava različitosti i manjine te mi je srce veliko što sam dobila titulu za regionalnu divu. Inače, Story i ja imamo nešto zajedničko.Prije 21 godinu ja sam izbacila svoj prvi album tako da je ovo duplo slavlje ', rekla Seka Aleksić za Story.hr.

'Naravno da mi je drago što sam nagradu dobila baš u Hrvatskoj. Inače, tu imam jako puno prijatelja pa često dolazim i nastupam. Hrvatska publika me jako voli, kao i ja njih', dodala je. 

Seka Aleksić na L'Adria Story Hall of Fameu 2023.
Story Press 

Od njezinog prvog albuma ‘Idealno tvoja’ prošla je dvadeset i jedna godina, što znači da je karijera Seke Aleksić, kraljice pop i folk scene regije, jednako duga kao i postojanje brenda Story!

Doduše, Sekin utjecao mnogo je dalekosežniji jer ona ima publiku od Slovenije do Makedonije, kao i klubovima diljem Europe gdje se okupljaju naši ljudi, dok njezine pjesme na popularnim platformama za preslušavanje glazbe dostižu milijunske brojke.

Pozornost i danas privlači specifičnim izgledom, dugom crnom kosom, provokativnim odjevnim kombinacijama i zavodljivim plesom.

Seka Aleksić na L'Adria Story Hall of Fameu 2023.
Story Press 

Velika je zaštitnica ljudskih prava, aktivistkinja čije se mišljenje cijeni, dok na svojim društvenim mrežama širi poruke ljubavi, prihvaćanja i razumijevanja života onih koje većina u društvu ne doživljava ili prihvaća. Ona je ikona za bolje i sretnije sutra, glazbenica čiji hitovi stoje zapisani velikim slovima u historiju folk i pop žanra Srbije i regije.

L’Adria Story Hall of Fame večeras se održava u Mozaik Event Centru (HoB), koji će svojim urbanim eksterijerom i zelenom oazom uvesti uzvanike u 'novu dimenziju' događaja i treće desetljeće postojanja medijskog brenda Story!

Story Hall of Fame podržavaju generalni partner - L'Adria, zlatni partner - Jana vitamin s kolagenom, srebrni partner – Prahir Fine Jewellery te partner Opel. Uz njih, partneri događanja su Braun, Belodore - House of Essence, Kerastase, Loreal Professionnel Paris, Pivo 5th element, HP, PPD Global – vodeća distribucija alkoholnih pića i illy kave, EDURO, Uber te Iris MBM vrtni centar, Festigia, The Cookie Factory i Altera.

Ekskluzivno na svim platformama Storyja pratite večeras od 20h L'ADRIA STORY HALL OF FAME…

#ladriastoryhalloffame #storyslavi21 #novadimenzija

Kako nam je bilo na L'Adria Story Hall of Fameu pogledajte u galerijama: 

Story Press Poznati na L'Adria Story Hall of Fame

Story Press Poznati na L'Adria Story Hall of Fame

Story Press Poznati na L'Adria Story Hall of Fame

Story Press Poznati na L'Adria Hall of Fame