Jedan od najomiljenijih domaćih poznatih parova, ali i jedan od onih koji do svoje privatnosti jako drže, su Goran i Nives Ivanišević. Njih dvojene dijele previše privatnih detalja ni u intervjuima ni na društvenim mrežama, no Nives povremeno voli podijeliti pokoju obiteljsku fotografiju.

Nedavno je podijelila fotografiju s putovanja na kojoj pozira s Goranom i šalje poljupce u kameru, a sad je podijelila nekoliko fotografija na kojima njih dvoje poziraju sa sinčićem Oliverom.

Nives Ivanišević i Goran Ivanišević na putovanju
Profimedia 

Na obiteljskim fotografijama maleni Oliver nasmijano pozira između mame i tate, a Nives je u opis stavila samo dva emotikona u obliku anđela.

‘Ekipa, super ste’, ‘Divni ste, neka vas bog čuva’, ‘Awwww’, ‘Ljubim vas i grlim sve’, bili su neki od komentara koje su joj pratitelji ostavljali.

Instagram Nives Ivanišević i Goran Ivanišević sa sinom Oliverom

Nives je na Instagramu podijelila i romantičan citat.

‘Jednog dana, kad to najmanje budete očekivali, susrest ćete nekog tko će biti mek i nježan prema vašem srcu, i bit će vam drago što ste ga držali otvorenim. Bit će vam drago što ste se borili za to, što ste izabrali vjerovati da zaslužujete više’, stoji u objavi na njenom Instagram storyju.

Nives Ivanišević objavila romantični citat
Instagram 

Podsjetimo, Goran i Nives, jedan od omiljenih domaćih parova u početku su skrivali svoju vezu, a i vjenčanje su, nakon samo godinu dana veze, ‘obavili’ su u potpunoj tajnosti. Tri mjeseca kasnije potvrdili su da čekaju prvo zajedničko dijete.

Njoj je to prvo dijete, a Goran iz braka s Tatjanom Dragović ima kćer Amber i sina Emanuela.

Više obiteljskih fotografija Nives i Gorana Ivaniševića pogledajte u galeriji: 

Instagram Obiteljske fotografije Nives Ivanišević i Gorana Ivaniševića