Nives Ivanišević, jedna od omiljenih hrvatskih voditeljica i supruga Gorana Ivaniševića, uvijek plijeni pažnju svojim odličnim izgledom, a nedavno se pohvalila drugačijim imidžem.

Objavila je fotografiju iz jednog frizerskog salona i pokazala da svoju, inače ravnu, dugu kosu, sad nosi u bogatim kovrčama.

Osim frizure, Nives se istaknula i upadljivom odjećom i šminkom. Našminkana je vatrenim crvenim ružem, a dojmu ‘femme fatale’ doprinijela je i crna haljina golih ramena koja joj je istaknula i dekolte.

Nives je u, za nju neuobičajenom, izazovnom izdanju oduševila sve svoje pratitelje, a mi smo se odlučili prisjetiti kako se mijenjala kroz godine.

Lijepu Nives prvi put smo upoznali u emisiji 'Leteći start' još 2004. kad su joj bile samo 22 godine.

Nives Ivanišević u emisiji Leteći start
IMDb 

Nives Ivanišević u emisiji Leteći start
IMDb 

Uslijedile su uloge u serijama. Prva uloga bila joj je 2008. u seriji 'Sve će biti dobro' gdje je utjelovila svoju imenjakinju, medicinsku sestru Nives.

Uslijedila je serija 'Dolina Sunca' gdje je glumila razmaženu bogatašicu Augustinu.

Nives Ivanišević u seriji Dolina sunca
YouTube 

2010. s televizije se prebacila na radio, prvo na Antenu Zagreb, zatim dvije godine kasnije na Narodni radio.

Nives Ivanišević u mlađim danima
Story arhiva 

2013. se pojavila u filmu 'Djeca jeseni', a godinu dana kasnije je s Marijanom Batinić i Ivanom Šarićem vodila kviz 'Tko će ga znati', a zatim i glazbeni show 'Zvjezdice'.

Nives Ivanišević i Doris Pinčić u showu Zvijezdice
RTL promo 

O privatnom životu nikad nije voljela previše pričati, ali u centar pozornosti javnosti došla je 2016. kad se počelo šuškati da je u vezi s našim proslavljenim tenisačem Goranom Ivaniševićem.

Nives Ivanišević u mlađim danima
Story arhiva 

Iako su isprva svoju vezu skrivali i ignorirali medijske upite, brzo je postalo jasno da su bivši tenisač i voditeljica ludo zaljubljeni, a oni su se pomalo počeli pojavljivati zajedno u javnosti. Na njenoj je ruci u jednom trenu zablistao prsten koji je privukao golemu količinu pozornosti, no zaruke nisu službeno potvrdili.

Nives Ivanišević i Goran Ivanišević na početku veze
Story arhiva 

Par se vjenčao nakon samo godinu dana veze u prosincu 2017. u potpunoj tajnosti, a tri mjeseca kasnije su potvrdili kako čekaju prvo zajedničko dijete.

I danas rijetko govore o privatnom životu, a Nives povremeno podijeli poneki trenutak iz njihove svakodnevice na društvenim mrežama, a najčešće se javlja s putovanja na koja rado odlaze.

Nives Ivanišević i Goran Ivanišević rado putuju
Instagram 

Lijepa Nives nedavno je proslavila 40. rođendan, a po njenim se novijim fotografijama to nikad ne bi reklo.

Nives Ivanišević u mlađim danima
Story arhiva 

Iako se povremeno poigrala s frizurom, te odrezala šiške, ili prošetala kovrče, ostala je vjerna svojoj dugoj smeđoj kosi, a budući da ima izrazito mladolik izgled, možemo zaključiti samo jedeno: u posljednjih dvadesetak godina koliko se nalazi na javnoj sceni, Nives se gotovo nimalo nije promijenila.