Pjevačica Maja Šuput na svom Instagramu gotovo svakodnevno objavljuje nove dogodovštine svog sina Blooma kojega domaća javnost obožava.

Zajedno su nedavno bili na otvorenju jednog resorta u Istri, a upravo je tada Maja otkrila njegov veliki talent.

Naime, Bloom je zajedno s Majom pjevao pjesmicu na engleskom jeziku. 'Moja mala spužvica', napisala je Maja tada uz preslatke prizore mališana koji je nedavno dobio svoju prvu diplomu u životu i to iz engleskog.

'I pala je prva diploma u životu. Bloom je dobio prvo priznanje za uspješno položenu prvu godinu engleskog. A prve se pamte', napisala je pjevačica tada uz niz fotografija Blooma i ponosnog tate Nenada.

Kada su se vratili iz Istre, Maja je otkrila da je pjevala na jednom vjenčanju u Zagrebu odakle je objavila i nekoliko videozapisa.

'Ako ovo nije reels svih reelsa... kad sam već toliko puta rekla da nema šta nisam doživjela na svadbama... Dakle ono sinoć je bio tulum epskih razmjera. Ovako dočekati zoru - neponovljivo u životu svake pjevačice', otkrila je Maja.

Zatim je na Instagram Storyjima, naravno, uslijedila dnevna doza Blooma.

Naime, podijelila je fotografije mališana s plaže Kempinski na sjeveru Istre, a kao i uvijek, i ovoga je puta bio odlično modno sređen.

Bloom Tatarinov nosio ljubičaste naočale na plaži
Instagram 

Bloom Tatarinov nosio ljubičaste naočale na plaži
Instagram 

Nosio je bijelu majicu kratkih rukava i i hlačice s motivom morske zvijezde, a na glavi je nosio ljubičaste naočale koje je pokušavao namjestiti na glavi, ali na krivu stranu.

Više fotografija Maje i Blooma s mora, pogledajte u našoj galeriji.

Instagram Maja Šuput, Bloom Tatarinov i Nenad Tatarinov na otoku