Glumica Nicole Kidman pojavila se na premijeri serije 'Special Ops: Lioness' u Londonu. Glumica je nosila elegantno sivo odijelo dok je kosu opušteno raspustila da pada preko ramena.

Mnogi su primijetili da je lice slavne glumice izgledalo pomalo 'smrznuto', a sve zbog brojnih zahvata kojima ga je nepotrebno 'izmučila'.

Nicole Kidman
Stuart Hardy/ABACAPRESS.COM / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Naime, glumicu već godinama prozivaju zbog pretjerivanja u estetskoj medicini. Unatoč prirodnoj ljepoti, Nicole je radila razne zahvate i koristila botoks, što je ostavilo vidljive posljedice. Na fotografijama nastalima na crvenom tepihu dobro se vidi da joj je lice, iako vrlo glatko i bez ijedne bore, prilično ukočeno, a već se ranije komentiralo da se zbog previše botoksa ne može ni nasmijati. 

Nicole Kidman ima ukočeno lice
Mattpapz / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Njezino lice je za magazin Story jednom prilikom je komentirao i estetski kirurg Nikola Milojević.

'Izgled Nicole Kidman često se komentira, čak se i na svjetskim kongresima estetske medicine postavlja kao eklatantan primjer pretjerivanja u estetskoj medicini. Jedna je od najvećih glumica, već je dugi niz godina zasluženo u samom svjetskom vrhu, ali činjenica je da voli i želi izgledati jako mlado. Primjećujem da su obrve jako zadignute i općenito imamo dojam prezategnutog lica, ‘prenapumpanog’ filerima.

Estetski kirurg Nikola Milojević je komentirao izgled lice Nicole Kidman
Story Press 

Kada gledamo Nicole Kidman u njezinim ulogama, primjećujemo da joj se zahvati na licu ponekad primjećuju u većoj, a ponekad u manjoj mjeri. Ponekad izgleda gotovo pa potpuno prirodno, što možemo istaknuti kao prednost filera, jer prije igranja neke važne uloge, u kojoj će joj lice obuzeto emocijama često biti u krupnom planu, može na neko vrijeme prestati s apliciranjem dermalnih filera, pustiti mišiće lica da se opuste', istaknuo je zagrebački stručnjak za ljepotu.