Ove subote navečer održalo se svečano otvorenje Pula film festivala na kojem su se pojavila brojna lica iz filmskog svijeta.

Među njima je bila i naša poznata glumica Ivana Roščić koju u posljednje vrijeme ne viđamo često u javnosti. Ovaj put je zaista zablistala i privukla puno pogleda.

Stigla je u dekoltiranoj crnoj haljini na tanke s čipkastim donjim dijelom i nasmiješeno pozirala fotografima.

Ivana Roščić na Pula film festivalu
Saša Miljević/Pixsell 

Podsjećamo, Ivana je prošle godine doživjela ozbiljne zdravstvene probleme i našla se na rubu smrti. Naime, doživjela je rupturu aneurizme i završila na hitnoj operaciji.

'To jutro odvela sam djecu u vrtić, otišla u dućan, kihnula i kako sam kihnula tako me je stravična bol presjekla kroz glavu. Uspjela sam jedva doći do najbližeg kafića jer su mi ruke i noge počele otkazivati te sam se počela grčiti. Poslije sam saznala da su to bili epileptični napadaji zbog obilnog krvarenja u mozgu. Uz to sam i povraćala. Dok sam čekala hitnu pomoć, došli su kolega Roko Sikavica i moj suprug Marko, a kad je došla hitna, liječnica je zaključila da imam napadaje panike, rekla mi je da mi je bolje da idem kući i dala mi dvije injekcije za smirenje. Suprug Marko nosio me na rukama jer nisam mogla hodati, i sreća da je bio priseban te zaključio da to nisu napadaji panike nego da mi doista nije dobro i da mi treba pomoć’, opisala je u intervjuu za Večernji list.

Ivana Roščić preživjela je prsnuće aneurizme u mozgu
Robert Gašpert 

‘Nazvao je svog prijatelja dr. Antu Viskovića i opisao mu što se dogodilo. Dr. Visković je odmah zaključio što bi to moglo biti i tako je došla druga hitna pomoć po mene i odvezla me u KBC Rebro. Gdje su ustanovili rupturu aneurizme i obilno krvarenje. Isti sam dan operirana. Zaista sam sretna i zahvalna da sam živa i neoštećena. Još jednom zahvaljujem dr. Anti Viskoviću, radiologu Marku Radošu, mojoj neurologinji dr. Katarini Starčević i cijelom konziliju iz Zavoda za intenzivnu neurologiju i cerebrovaskularne bolesti KBC-a Rebro. Javno sam izišla s tom pričom jer mislim da je bitno prepoznati simptome, jer da smo povjerovali u dijagnozu prve liječnice, više ne bih bila tu’, zaključila je.