Dok je njezin brat Gianni bio sinonim za modu, Donatella Versace postala je sinonim za plastične operacije. S godinama se javnost ne može naviknuti na njezino izobličeno lice koje je uništila u želji da izgleda mlado.

Jednom je prilikom i sama izajvila da ne vjeruje u prirodno starenje niti u prirodnu ljepotu žene. Na licu nema što nije operirala, a niti njezino tijelo u 68. godini ne izgleda onako kako bi trebalo u tim godinama. No, u čemu god se pojavila, pažnju uvijek privlači njezino izoperirano lice.

Donatella Versace prije plastičnih operacija
Profimedia 

Teško da su joj silne operacije donijeli željene rezultate, no čini se da Donatella toga nije svjesna. Naprotiv, poznata dizajnerica se skida u malene kupaće kostime i paradira plažom.

Tako je prije par godina snimljena na plaži na Otočju Turks i Caicos i i sve šokirala svojom figurom.

Donatella Versace na plaži
Pixon Press / INSTAR Images 

Donatella možda nikada nije bila tipična ljepotica, no svi su govorili da je kao mlada bila posebna zbog svog stila i egzotičnog izgleda. Ono što je sama sebi napravila plastičnim operacijama doista je šokantno, no čini se kako ubrzo ne planira stati.

Donatella Versace na odmoru
Pixon Press / INSTAR Images 

Podsjetimo, Donatella je rođena 1955. godine u gradu Reggio di Calabria, te je najmlađe dijete u obitelji Versace. Imala je samo jedanaest godina kada ju je Gianni počeo oblačiti u odjeću koju je za nju dizajnirao i voditi sa sobom u noćne klubove.

Od svih ljudi tamo, Gianni je bio najpromiskuitetniji”, rekla je jednom prilikom Donatella.

donatella versace
Instagram 

U obiteljskom poslu, Donatella je najprije vodila odnose s javnošću, no Giani je ubrzo shvatio da mu je mnogo korisnija kao muza i savjetnica. Giani je jednom prilikom priznao da bi, kada se neki model nije svidio njegovoj sestri, bio spreman rastrgati crtež i započeti iznova.

Kako je izgledala prije operacija pogledajte u galeriji ispod:

Profimedia Donatella Versace nekad i sad