Novi broj Storyja, koji je na svim kioscima diljem Hrvatske od 26. srpnja, donosi ekskluzivni intervju s uspješnom dizajnericom interijera MirjanomMikulec koja iskreno govori o privatnome i poslovnome  uspjehu, usklađivanju svih obaveza kako bi stigla odgajati kćeri te uživati u obiteljskome životu, ali se osvrće i na one koji njezin uspjeh pokušavaju umanjiti jalnim komentarima na društvenim mrežama.

Za one koji žele živjeti svoje snove, Mirjana Mikulec je u suradnji s našim medijskim brendom pripremila pravo ljetno iznenađenje.

Mirjana Mikulec
Antonija Gundić 

Riječ je o stipendiji za jednog polaznika /polaznicu za smjer 'Stilist interijera'; u splitskoj podružnici Škole za dizajn interijera Mirjana Mikulec u vrijednosti od 3910 eura. Program traje godinu dana i po uspješnom završetku stječe se zvanje koje se upisuje u radnu knjižicu. Uvjet za upis je završena  četverogodišnja srednja škola. 

Ako se želite prijaviti za ovu stipendiju, na Storyjev mail story@adriamedia.hrnapišite zašto baš vi želite biti polaznik Škole za dizajn interijera Mirjana Mikulec. Najkreativniji odgovor nagrađujemo stipendijom.

Svoje odgovore možete slati do 1. kolovoza, nakon čega slijedi objava najboljeg i budućeg polaznika/ce
ove škole. Sretno!

Pravila ovog nagradnog natječaja pročitajte ovdje.