Mnogi se pitaju kakva je osoba Brad Pitt u stvarnom životu, koga od kolega voli, a koga prezire.

Američki glumac Aaron Taylor-Johnson, Bradov kolega iz novog filma "Brzina metka", otkrio je nedavno nekoliko detalja o glumačkoj legendi, a tijekom promocije filma na festivalu Locarno u Švicarskoj otkrio je i s kim Brad ne želi surađivati.

'Super je lik. Mislim da je u novom poglavlju svog života', rekao je, dodajući da definitivno postoje ljudi s kojima Brad ne želi dijeliti set, piše Page Six.

'Stalo mu je donijeti dobre vibre svima oko sebe, isto želi zauzvrat. Radio je s mnogim glumcima i nakon nekog vremena počeo stvarati popis onih s kojima više ne želi raditi', tvrdi mlađi kolega.

Sigurno je da je na toj listi Bradova bivša supruga Angelina Jolie. Njihova ljubav rodila se na setu filma 'Gospodin i gospođa Smith', a cijeli svijet pratio je kako se njihov brak raspadao.

Navodno je i Tom Cruise među onima s kojima ne bi radio. Glumili su zajedno početkom 90-ih u filmskom hitu 'Intervju s vampirom', a ako se Brada pita, njihova suradnja tu završava.

angelina jolie
H.F.P.A. / Hollywood Archive / Profimedia 

'Kako bih to opisao? Tom i ja, najjednostavnije rečeno, hodamo u različitim smjerovima. On ide prema Sjevernom, a ja prema Južnom polu. On je tip koji će se s vama uredno rukovati, dok ću se ja, možda, zabiti u vas. Ili neću, tko zna?', rekao je Brad 1995. godine za 'Premietre Magazine'.

Za razliku od njih, jedna od omiljenih kolegica mu je Sandra Bullock, iako se za nju priča da je 'teška' i 'zahtjevna'. Surađivali su na akcijskoj komediji koju potpisuje David Leitch.

'Sandy je za mene anđeo. Mogu je nazvati za bilo što - ona će odustati i od odmora zbog mene. Doista. Kad bih je sad zamolio da prekine ljetovanje kako bi mi napravila uslugu, učinila bi to', rekao je u razgovoru za magazin Hello.