Lana Jurčević je trudna, a sretnu vijest objavila je na Instagramu u emotivnom videu u kojem je vidimo kako plače od sreće držeći test na trudnoću koji pokazuje pozitivan rezultat. Ispod snimke je samo napisala datum: 16.3.2023. 

Vidimo i kako se nježno grli sa svojim dugogodišnjim dečkom Filipom Kratofilom. Filip i Lana u vezi su šest godina, a iako ga je ispočetka držala podalje od očiju javnosti, u posljednje vrijeme ipak povremeno voli podijeliti pokoju zajedničku fotografiju.

‘On je osoba s kojom dijelim vrlo slične vrijednosti i ciljeve pa smo prihvatili činjenicu da često žrtvujemo naše slobodno vrijeme i možda neke zajedničke trenutke zbog onog što tek dolazi. Ako bih se na nešto kladila, onda je to da on ne voli Lanu koju javnost zna nego onu kakva je u četiri zida’, objasnila je u ranijem intervjuu za Story iz 2020.

O Filipu je govorila i u novom intervjuu koji je za časopis Story dala početkom ove godine.

On nije osoba koja se želi eksponirati, niti želi da ga netko percipira na osnovi mene, zbog čega ga još više poštujem. Netko bi možda jedva dočekao da bude u medijima, ali mislim da te osobe nisu svjesne koliko ih to može obilježiti. Svi mi imamo ljudsku potrebu biti prihvaćeni zbog onoga što jesmo, a ne zbog etikete koju smo dobili zbog nekoga. Možda tako neće biti zauvijek, ali mislim da je pametno odabrao, barem zasad. I to poštujem’, rekla nam je tad.

Inače, Filip, je Lani i poslovni partner, on vodi financije u njezinom poslovnom carstvu.

Lana Jurčević i Filip Kratofil u vezi su šest godina
Instagram 

On ima kliker za stvari prema kojima ja nemam puno afiniteta, a i obrnuto. Zato smo i dogurali tu gdje jesmo. U svakom normalnom odnosu ima uspona i padova, samo dosad nijedan pad nije bio toliko velik ni poguban. Na sve što smo zajedno napravili i izgradili gledam baš s ponosom’, rekla nam je Lana.

Zanimljivo je napomenuti da Filip ima brata blizanca Antonia koji je također u vezi s pjevačicom, njegova je odabranica Jelena Žnidarić poznata i kao Zsa Zsa.

Više fotografija Filipa i Lane pogledajte u galeriji: 

Instagram Lana Jurcevic i decko