Lana Jurčević je trudna. Sretnu vijest objavila je na Instagramu putem emotivnog videa na kojem vidimo pjevačicu kako plače te se grli sa svojim dugogodišnjim dečkom Filipom Kratofilom.

Par je u vezi gotovo šest godina, a svoju vezu inače drže podalje od očiju javnosti. Iako ga ne spominje često, pjevačica je 2020. u intervjuu za Story progovorila o njemu. Tad smo je pitali buni li se on što je mora dijeliti s ostatkom javnosti.

‘On je osoba s kojom dijelim vrlo slične vrijednosti i ciljeve pa smo prihvatili činjenicu da često žrtvujemo naše slobodno vrijeme i možda neke zajedničke trenutke zbog onog što tek dolazi. Ako bih se na nešto kladila, onda je to da on ne voli Lanu koju javnost zna nego onu kakva je u četiri zida’, objasnila je.

Mnogi ne znaju da joj je Filip i poslovni partner. Naime, on vodi financije u njezinom poslovnom carstvu.

Lana Jurčević i dečko Filip Kratofil u vezi su šest godina
Instagram 

Ja sam grozna za financije. Znači, meni da date nešto da računam, preračunavam - ja bih već 20 puta bila u teškom bankrotu haha. Rekla bih: 'Sve stavite - i hijalurone i suho zlato, sve stavite unutra'. On je sve što ja nisam, što se tiče te strane, a što se tiče creative i tog stvaralačkog dijela i koncepta, točno znam koji sastojak, gdje, u kojoj količini, kako i na koji način - znači taj dio je moj. A što se tiče financijaša, imam tu pametnije od sebe i sad nas je već skoro 10 u timu. Svaki dan radimo sigurno jedno 15 sati’, rekla je Lana jednom prilikom za RTL Exkluziv.

Inače, Filipov brat blizanac Antonio u vezi je s pjevačicom Jelenom Žnidarić, poznatijom kao Zsa Zsa, a njihovi roditelji vlasnici su popularnog restorana na Sljemenu.

Lana Jurčević i Filip Kratofil u vezi su više od četiri godine
Instagram 

Mnoge zanima i kada Lana i Filip planiraju stati pred oltar, no na te provokacije Lana nikad nije odgovorila. Naime, pjevačica je jednom prilikom rekla da njezin dečko ne voli medijsku pažnju te da to i njoj odgovara pa zato rijetko dijeli njegove fotografije. Zato je jednom prilikom otkrila zašto još nije postala majka.

'Što sam starija sam svjesnija da postoji dobar razlog zašto nisam do sada imala dijete... da je moja podsvijest možda to negdje blokirala i odugovlačila... za mene je toliko velika stvar, s toliko odgovornosti, toliko pretpripreme... Želim biti najbolja verzija sebe, želim u smeće baciti svoj ego, očekivanja, doživljavanje tog bića kao projekta kao što to nažalost mnogi rade. Ne želim projektirati svoje ambicije, želje, neispunjene stvari, nego njegovati njegovu autentičnost, pomoći mu u njegovom putu. Uglavnom, jako dugačka i duboka tema koja me oduvijek jako zanimala’, napisala je na Instagramu tada.

Ipak, čini se da joj se dugogodišnja želja sada konačno ostvarila.