Bivša TV voditeljica i instruktorica fitessa Renata Sopek trenutno uživa na ljetovanju, a trenutak opuštanja Renata je podijelila na svom Instagram profilu i oduševila fanove.

Od cjelogodišnjeg stresa mir je pronašla uz dobru knjigu i more, a na fotografiji je nosila šareni bikini koji je istaknuo njezine atribute.

Lijepa Renata kosu je skupila žutom trakom, te je nosila laganu šminku.

Inače, tijekom pandemije, Renata je završila studij odnosa s javnošću, a sudeći po njezinim fotografijama, Renata i dalje vodi zdrav život.

Ipak, Renatu danas nešto rjeđe viđamo u javnosti, a detalje iz privatnog života baš i ne dijeli na društvenim mrežama, no često objavljuje fotografije svog ljubimca Cayusa koji ju je nažalost napustio prije osam mjeseci.

'Teško to podnosim, mi smo bili jako vezani za njega i posljednjih mjeseci je bio jako bolestan, sve smo podredili njemu da što duže bude s nama i da mu olakšamo. Ali isto tako sam znala da zbog svoje sebičnosti ne mogu dozvoliti da biće koje volim pati. Nažalost, morali smo ga pustiti. Prošla su dva mjeseca i još ne mogu vjerovati da ga nema, baš mi je jako teško jer on meni nije bio samo kućni ljubimac, već ravnopravni član obitelji, moja zvjerčica, jedno posebno biće', rekla je za Story.

Podsjetimo, fitness trenerica u dugogodišnjoj je vezi sa Sergejom Bijelićem, a nedavno nam je otkrila nam kako vole provoditi slobodno vrijeme.

Renata Sopek pozirala u bikiniju
Story 

'Nekad je trenutak kad želimo bit s ekipom, nekad volimo biti sami. Volimo početi, naglasak na početi, gledati dobar film, jer ja redovito zaspem i ne sjećam se da sam film ikada pogledala skroz do kraja, da nisam zaspala. Tako da, ne znam što moj partner misli o tom zajedničkom gledanju filma, jer se nikad nije dogodiloNebitno je gdje si, bitno je da smo skupa i da to vrijeme kvalitetno provedemo', izjavila je Renata.