Radijska voditeljica Nives Ivanišević (41) pozirala je u zagrljaju supruga, umirovljenog tenisača Gorana Ivaniševića (51). Na skupocjenoj jahti izmjenjivali su nježnosti, a Nives je tisućama pratitelja dala uvid i u kristalno čisto more, plaže i zeleni krajolik.

Nives Ivanišević u zagrljaju s Goranom
Instagram 

'Ljeto u svom najboljem izdanju', napisala je. Fotkala se kako pliva te pokazala vitku liniju. 

Nives Ivanišević na ljetovanju
Instagram 

Objavila je i video sinčića Olivera, koji će u rujnu proslaviti pet godina. Učio se poslovima oko broda, a sve su nadzirali ponosni roditelji koji su sretni jer mališan uči nove vještine. Obitelj uživa na godišnjem odmoru obilazeći Jadran.

Nives Ivanišević na ljetovanju s obitelji
Instagram 

Goran i Nives slove za jedan od omiljenih domaćih parova, a iako su isprva skrivali svoju vezu, nakon samo godinu dana veze u potpunoj su se tajnosti vjenčali. Tri mjeseca kasnije potvrdili su da čekaju prvo zajedničko dijete. Nives je to prvo dijete, a Goran iz braka s Tatjanom Dragović (45) ima kćer Amber i sina Emanuela.

Goran Ivanišević i Tatjana Dragović 2007. godine.
Jurica Galoic/PIXSELL 

Kako je prije nekoliko godina Nives otkrila za Exkluziv, maleni Oliver se odlično slaže sa starijim bratom i obožava ga. 

Nives Ivanišević i Goran Ivanišević
Instagram 

'Oliver Emanuela gleda kao Boga. Znači, on mu je sve. Pustim nekada, dobro Emanuel mora puno učiti, pa onda mičem mlađeg sina da ga ne ometa, ali super nam je’, rekla je Nives kada je otkrila da Goranov sin iz prvog braka živi s njima.

Nives Ivanišević ima bujnu kosu
Instagram