Bivša RTL-ova voditeljica Antonija Stupar Jurkin, zadnjih se godina povukla iz javnog života, no i dalje je vrlo aktivna na Instagramu, gdje je prati više od 40 tisuća ljudi. PR stučnjakinja često dijeli svoje fotografije,a sada je oduševila pratitelje novom fotografijom s plaže.

'Dnevna doza sunca i mora', napisala je bivša voditeljica ispod objave. 

Bivša voditeljica pozirala je na stijeni pokraj mora, a preplanuli ten i atraktivna figura došli su do izražaja u ružičastom bikiniju koji je nosila. Poznato je kako Antonija svoju figuru održava redovitim treninzima, a rezultati su itekako vidljivi. 

'Prelijepo', 'Prelijepa i prekrasna žena', 'Boginja', neki su od komplimenata koje je dobila na račun svog fantastičnog izgleda.

Inače, Antonija je nedavno za magazin Story otkrila kako se bori protiv celulita.

'Ne borim se. Njegujem tijelo, pokušavam se zdravo hraniti, trudim se minimalno tri do četiri puta tjedno odraditi trening, a celulitu jednostavno odbijam posvetiti pažnju, pravim se da ne postoji', otkrila je Antonija.

Podsjetimo, Antonija se sredinom 2019. godine oprostila od RTL-a te trenutno radi kao PR stručnjakinja. Bivša voditeljica je inače majka dvoje djece, kćeri Paole i sina Ivana, koje je dobila sa suprugom Ivanom.

Više fotografija prekrasne Antonije pogledajte u galeriji:

Matea Smolčić Senčar Antonija Stupar Jurkin u modnoj kampanji Cataleya