Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bivša RTL-ova voditeljica pred novim izazovima

Autor I.G.

Samo za Story.hr otkrila detalje

 Izvor: Instagram

Protekli mjeseci, zbog pandemije koronavirusa koja je zahvatila cijeli svijet, za sve su bili izazovni, a mnogi su baš to vrijeme u izolaciji odlučili iskoristiti za neke nove hobije i aktivnosti za koje možda do tada nisu imali vremena. Jedna od njih je i bivša RTL-ova voditeljica, Antonija Stupar Jurkin, koja se posljednjih nekoliko tjedana posvetila restauriranju starog namještaja, a za Story.hr je otkrila detalje cijelog procesa.


'Bili smo usred koronavirusa i bilo mi je jako dosadno. Sjetila sam se da suprugova baka ima zanimljive stare stvari i tako sam pronašla ladičar i krenula u ovaj izazov', započela nam je Antonija koja se na društvenim mrežama pohvalila fotografijama starog ladičara kojemu je 'udahnula novi život'. Kako nam je i sama napomenula, ovo nije jedini komad namještaja koji je uredila pa su iz njezine male kućne radionice već proizašli i novi noćni ormarići, razne stolice kao i okviri za slike.


S obzirom na to da restauriranje starog namještaja nije nimalo jednostavan proces, upitali smo ju i što joj je predstavljalo najveći izazov. 'Najzahtjevniji dio je brušenje s brusnim papirom. Kako sve radim ručno, to mi najteže pada jer je teško, sve se praši i općenito jako dugo traje', objasnila je bivša voditeljica koja se nije dala smesti pa je, unatoč zahtjevnosti procesa, uspješno odradila posao zahvaljujući kojemu se novi ladičar odlično uklopio u dizajn terase koja mu je sada postala novi dom. 'Već imam neke nove planove i bacam se u nove projekte', zaključila je uzbuđeno Antonija na pitanje hoće li nastaviti s restauracijom i drugih komada namještaja.

Magazin

Royals