U auto bi mi sila, al tad me nisi tila kad sam bia ružan, tužan i dužan, stihovi su nove pjesme Andrije Vujevića, poznatijeg kao Vojko Vrućina (38) ili jednostavno Vojko V. 'Mamacita' je nominirana za Cesaricu, što mu je jako drago, a mi smo se tom prigodom prisjetili njegove zamozatajne supruge Anđele, s kojom ima sina Petra.

Po struci je odgojiteljica, 2018. su dobili dječaka, a Vojko joj pomaže u svemu koliko god može. S Anđelom je u braku šest godina. O njoj ne voli pričati jer se ona naljuti kad je spominje u medijima, rekao nam je. Glaznenik o privatnom životu ne govori puno pa su se mnogi iznenadili kad je prije nekoliko godina objavio fotografiju supruge na društvenim mrežama. Pohvala na račun njezine prirodne ljepote nije nedostajalo, a mnogi su se pitali kako to da je prije nije pokazao. 

Vojko V
Jadran Babić 

I fotografije s djetetom rijetko objavljuje, a kada je i objavi, uglavnom je s leđa, kako se mališanu ne bi vidjelo lice. Jednom je javno progovorio o tome kako ga je očinstvo promijenilo.

'Očinstvo me promijenilo u smislu da sam se navikao živjeti s puno više odgovornosti nego prije. Supruga mi kaže da sam dobar otac, igram se s malim i pomažem u svemu koliko god sam u mogućnosti. Ima puno vrijednosti koje bih htio prenijeti sinu, ali je najbitnija od tih vrijednosti osjećaj za samostalnost. Naježim se vidjeti da ima ljudi koji s 30 godina još uvijek žive s roditeljima', rekao je reper. 

Kako izgleda supruga Vojka V?
Instagram