Glumica Ana Begić Tahiri, mnogima omiljena prodavačica Biba iz serije 'Bibin svijet' u posljednje vrijeme puno pozornosti privlači svojom izrazito vitkom linijom, a o tome kako joj je uspjelo smršavjeti 15 kilograma, progovorila je, između ostalog, i za novi Story.

No, ovaj put je na društvenim mrežama pozornost privukla fotografijama svoje obitelji. Glumica često objavljuje fotografije s kćeri Lanom, a na posljednjoj objavi pozirala je u kabini za presvlačenje u trgovini sa svojom mezimicom.

Ana Begić Tahiri s kćeri Lanom Tahiri
Instagram 

'Rasprodaja u kolovozu', napisala je kratko uz fotku.

Lanu je Ana dobila u braku s Danijelom Tahirijem s kojim se vjenčala u listopadu 2010. godine nakon dugogodišnje veze. Lana je na svijet došla u  svibnju 2011. što znači da trenutno ima 12 godina.

Također, glumica je objavila snimku na kojoj pleše sa svojom majkom Marijom, a otkrila je da je snimka nastala na proslavi njenog sedamdesetog rođendana.

Podsjećamo, Anina majka se u dva navrata borila rakom dojke o čemu je glumica otvoreno pričala i podizala svijest o važnosti pregleda.

Ana Begić Tahiri s majkom Marijom Begić
Instagram 

‘Napipala je kvržicu i počela ju je jako boljeti ruka. Bilo je to nakon jednog pada pa je zaključila da je od toga boli ruka. No svejedno je otišla na pregled i otkrili su joj karcinom dojke. Na petu godišnjicu ozdravljenja od prvog raka dojke otkrila je da ga ponovno ima na drugoj dojci. Nisu joj obje dojke odstranjene kada su trebale biti, ali svaka žena to radi kako joj liječnik preporuči ili kako sama odluči. Ja bih se odlučila na obostranu operaciju. Nakon što joj je dijagnosticiran drugi rak, odstranjene su joj obje dojke i ona je danas super. Operirala je i oba koljena i stvarno je nevjerojatna! Drži se, proradio je nevjerojatan borac u njoj i još je jača. Prvo liječenje od karcinoma bilo je iznimno teško pa je drugi put odbila kemoterapiju i rekla da to više neće prolaziti, ali iz svega je izišla još, još, još jača. Ja sam se u sebi negdje i pozdravila jer ako si već jednom imao rak, kako ćeš i drugi put, ali evo - ako se redovito kontroliraš, moguće je da se oba puta izboriš. Ako je to mogla žena u godinama, onda stvarno svatko može paziti i redovito se pregledavati jer to itekako spašava. Ne jednom, nego dva puta’, ispričala je Ana u ranijem intervjuu za Story.