Glasine o romansi glumca Filipa Vidovića i voditeljice Mije Kovačić su utihnule, a njih su dvoje prestali zadirkivati javnost fotografijama kojima insinuiraju da se skrivaju.

Ovih dana Filip je posjetio Ljubuški, odnosno mjesto Klobuk pored njega, i to s drugom natjecateljicom 'Plesa sa zvijezdama', slastičarkom Ivanom Čuljak kojoj je Ljubuški rodni grad.

Kako je Ivana otkrila, popili su sok u jednom lokalnom kafiću i probali najhvaljeniji burek, a osvježili su se i u bazenu.

Ivana Čulo
Instagram 

'Filip Vidović i njegovih 15 sati u Klobuku', napisala je Ivana pored fotografija koje je podijelila.

Zajedno su otišli i do vodopada Koćuša, gdje su pozirali zagrljeni.

Ivana Čulo
Instagram 

Što su još radili u Hercegovini, pogledajte u fotogaleriji:

Instagram Ivana Čulo i Filip Vidović u Ljubuškom

Glasine da Filip ljubi Miju Kovačić krenule su nakon što je Viktorija Rađa na svom Instagram profilu podijelila fotografiju na kojoj se drže za ruke. Osim što se može vidjeti kako se drže za ruke, na fotografiji su se vidjeli i papirići na kojima su ispisana njihova imena, a cijela atmosfera činila se poprilično romantičnom i prisnom.

Kontaktirali smo Filipa i pitali ga jesu li on i osam godina starija voditeljica uistinu zajedno, no on i nije bio previše raspoložen za razgovor. 'Nemam komentara'', bio je njegov odgovor na glasine.

Mia Kovačić i Filip Vidović
Instagram 

Pitali smo ga i kako objašnjava fotografiju koju je Viktorija objavila, no dobili smo isti odgovor.

Odlučili smo pitati i Viktoriju Rađu zbog čega je objavila fotografiju zbog koje su šuškanja krenula. 'Nemam komentara', kratko nam je rekla.

Podsjetimo, Filip je potkraj prošle godine prekinuo zaruke s Natašom Pavičević, što je plesačica potvrdila upravo za Story.

'Mi smo imali jako lijepu priču i lijepo smo se rastali. A i dalje nam je stalo jedno do drugo, ne želim ništa loše komentirati', kazala je Nataša u studenom prošle godine.