'Uživajte dečki. Dobrodošli u Hrvatsku', pisali su pratitelji na Instagramu ispod fotografija s mora koje je objavio Cruz Beckham (18), sin slavnog nogometaša Davida Beckhama (48).

obitelj Beckham u Hrvatskoj
Instagram 

U ponedjeljak je obitelj stigla u Dubrovnik i nakon toga su otišli na otok Lopud, gdje su odmarali i prošle godineu luksuznom imanju Lopud 1483, gdje je nekada bio franjevački samostan. 

obitelj Beckham u Hrvatskoj
Instagram 

Na fotografijama se vidi kako se guraju na jahti i bacaju u more, a Cruz i David su pozirali na ogradi i divili se Jadranu

obitelj Beckham u Hrvatskoj
Instagram 

Samostan u kojem i ove godine borave, obnovila je barunica Francesca von Habsburg, a ako je suditi prema informacijama sa službene stranice kompleksa, najam za 10 osoba po noći košta 15.000 eura, što je za 5000 eura više nego prošle godine, ali dakako, ovisi i o terminu u kojem je bukiran smještaj.

Victoria i David Beckham
Instagram 

Osim što imaju potpunu privatnost, zbog čega se mogu opustiti i uživati, imaju i muzej, crkvu i Sveti vrt. Lani su ondje Beckhamovi proslavili 11. rođendan svoje kćeri Harper.

Harper Beckham u Hrvatskoj je proslavila 11. rođendan
Instagram 

Ove godine su David i Victoria Beckham (49) proslavili 24. godišnjicu braka. Sudbonosno 'da' izgovorili su 4. sprnja 1999. u dvorcu Luttrellstown nedaleko Dublina. Bilo je to vjenčanje godine, ne samo u Velikoj Britaniji već i u svijetu, a nakon toga su pjevačica i nogometaš postali najpoželjniji celebrity par. Godinama nakon svadbe Victoria je ispričala kako vjenčanje uopće nije bilo toliko glamurozno kao što se misli, iako su sjedili na dva zlatna trona. 

'Mislim da su mediji nabrijali sliku o tome što se događalo u dvorcu Luttrellstown i prezentirali sve mnogo glamuroznijim nego što je bilo. Katkad me moj ironični smisao za humor uvali u probleme, ali vjenčanje stvarno nije bilo tako grandiozno kao što je to prikazano', ispričala je svojedobno. Pozvali su najbliži krug ljudi, među kojima je bilo i mnogo slavnih jer su se oboje kretali u takvim krugovima, a izdržali su mnoge prevare i trzavice. Kako je jednom prilikom Victoria rekla, da ne voli Davida, nema šanse da bi izdržala s njime gotovo četvrt stoljeća.

Više o tome kako su se Victoria i David mijenjali kroz godine pogledajte u galeriji: 

Profimedia, Grgo Jelavic/PIXSELL David i Victoria Beckham zajedno su dobili četvero djece