Danas 36. rođendan slavi jedna od najomiljenijih holivudskih glumica - Blake Lively.

Često nazivana i miljenicom Hollywooda, glumica je u braku kolegom Ryanom Reynoldsom od 2012. godine, a zajedno su dobili četvero djece - 8-godišnju James, 6-godišnju Inez, 3-godišnju Betty i četvrto dijete kojemu nisu otkrili spol, a rodila ga je početkom ove godine.

Blake Live slavi 36. rođendan
Profimedia 

Samo nekoliko mjeseci nakon, već je pokazala svoju figuru u badiću i javnost oborila s nogu. Vitak struk i zavidni trbušnjaci ekspresno su se vratili nakon porođaja, a glumica je otkrila da je za to zaslužan njezin osobni trener.

U tom razdoblju Blake je lansirala i svoj brend alkoholnog pića što javnost baš i nije najbolje prihvatilaRazlog je taj što je ona u više navrata govorila kako alkohol ne pije.

'Cuganje nije moja stvar. Ali je*emu, zasladite to', napisala je tada ispod fotografija na kojima je drži poslužavnik pun limenki svog pjenušavog koktela 'Betty Booze'.

Blake Lively lansirala je brend alkoholnog pića
Instagram 

Podsjetimo se, Blake i Ryan upoznali su se još 2010. godine na setu filma 'Green Lantern', a ubrzo je planula ljubav. Izašli su na spoj u dvoje s drugim ljudima u paru, no njihova je kemija bila toliko jaka da su već istu večer završili zajedno - i od tada se nisu razdvojili.

Uz to što mnogi smatraju da vodi savršen život, i modna priča ove glumice nema mane. Uvijek izgleda savršeno, promašaje bismo joj mogli izbrojati na prste jedne ruke, a njezina prirodna ljepota oduvijek je obožavana. Ipak, jednu je stvar na sebi promijenila, a neki će tvrditi da ju je upravo ona lansirala u zvjezdane visine. Naime, operirala je nos.

Blake Lively operirala je nos
Profimedia, Instagram 

Smatra se da je promjenu učinila u svojim tinejdžerskim danima, a jedna je od onih koja je samo na njoj i ostala. Jednaku je situaciju imala i njezina kolegica Jennifer Aniston koja je promjenom samo svog nosa transformirala izgled na bolje bez pretjerivanja.

Više fotografija Blake Lively zbog kojih je nazivaju i modnom ikonom, pogledajte u našoj galeriji. 

Profimedia Blake Lively prozvana je modnom ikonom