Slavni nogometaš David Beckham (48) ovih dana s obitelji ljetuje u Hrvatskoj. Fotoreporteri ulovili su ih u kupanju na otoku Lopudu, nedaleko luksuznog imanja Lopud 1483, gdje je nekada bio franjevački samostan. Ondje su odmarali i prošle godine. Beckham je veslao na SUP-u, a vožnju na električnoj dasci za surfanje, koja košta nekoliko tisuća eura, usavršavala su njegova djeca, sin Cruz Beckham (18) i kći Harper Seven (12). 

David Beckham
Sanjin Strukic/PIXSELL 

David je plivao u moru i bio odlično raspoložen te se cijelo vrijeme smješkao. Njegova supruga, modna dizajnerica Victoria Beckham (49) nije bila s njima i nije poznato gdje se nalazila dok je obitelj uživala u morskim radostima. 

Cruz Beckham na Jadranu
Sanjin Strukic/PIXSELL 

Samostan u kojem i ove godine borave, obnovila je barunica Francesca von Habsburg, a ako je suditi prema informacijama sa službene stranice kompleksa, najam za 10 osoba po noći košta 15.000 eura, što je za 5000 eura više nego prošle godine, ali dakako, ovisi i o terminu u kojem je bukiran smještaj.

obitelj Beckham u Hrvatskoj
Instagram 

Osim što imaju potpunu privatnost, zbog čega se mogu opustiti i uživati, imaju i muzej, crkvu i Sveti vrt. Lani su ondje Beckhamovi proslavili 11. rođendan svoje kćeri Harper.

Harper Beckham u Hrvatskoj je proslavila 11. rođendan
Instagram 

Ove godine su David i Victoria proslavili 24. godišnjicu braka. Sudbonosno 'da' izgovorili su 4. sprnja 1999. u dvorcu Luttrellstown nedaleko Dublina. Bilo je to vjenčanje godine, ne samo u Velikoj Britaniji već i u svijetu, a nakon toga su pjevačica i nogometaš postali najpoželjniji celebrity par. Godinama nakon svadbe Victoria je ispričala kako vjenčanje uopće nije bilo toliko glamurozno kao što se misli, iako su sjedili na dva zlatna trona.

David i Victoria Beckham
Profimedia 

'Mislim da su mediji nabrijali sliku o tome što se događalo u dvorcu Luttrellstown i prezentirali sve mnogo glamuroznijim nego što je bilo. Katkad me moj ironični smisao za humor uvali u probleme, ali vjenčanje stvarno nije bilo tako grandiozno kao što je to prikazano', ispričala je svojedobno. Pozvali su najbliži krug ljudi, među kojima je bilo i mnogo slavnih jer su se oboje kretali u takvim krugovima, a izdržali su mnoge prevare i trzavice. Kako je jednom prilikom Victoria rekla, da ne voli Davida, nema šanse da bi izdržala s njime gotovo četvrt stoljeća.

Više o tome kako obitelj Beckham uživa na Jadranu ovog ljeta, pogledajte u galeriji: 

Sanjin Strukic/PIXSELL David Beckham u Hrvatskoj je uživao na SUP-u s djecom; sinom Cruzom i kćeri Harper