Bivša manekenka Melania Trump (53) osvojila je cijeli svijet ljepotom kada je postala prva dama Sjedinjenih Američkih Država. Njezin suprug, predsjednik SAD-a Donald Trump nije prestajao šokirati javnost, dok je Melania očaravala skladnim modnim kombinacijama, ali i znala šokirati 'zaleđenim' licem. 

Melania Trump ima sestru Ines Knauss
Profimedia 

Manekensku karijeru je Melania započela sa 16 godina, a dvije godine kasnije u Milanu je potpisala prvi ugovor s agencijom za modele. Završila je fakultet u Ljubljani, a pored karijere modela i sama je dizajnirala nekoliko kreacija i formirala kolekciju nakita. Za Trumpa se udala 2005., a već dogodine je dobila američko državljanstvo. U braku su dobili sina Barona (17), a jedino do čega joj je stalo je da sina izvede na pravi put, piše Kurir. 

Donald i Melania Trump u braku su punom nevjere
Profimedia 

Nakon što je Trumpu istekao mandat i nije dobio novi jer ga je u političkoj borbi podijelio Joe Biden (80), svi su se pitali gdje je nestala Melania. Povukla se u mir i tišinu na imanju na Floridi. FBI je 2022. upao u posjed Donalda gdje je živio s Melanijom pa su svi mislili da će ona otkriti javnosti što je bilo toga dana, ali ona je šutjela. Tek kada su procurili u javnost detalji pretresa, svi su ostali zatečeni informacijom da Melania ima odvojenu spavaću sobu od Donaldove i da su spojene samo zajedničkim ormarom. 

Melania i Donald Trump u braku su od 2005.
Profimedia 

Mnogi su za nju govorili da je zarobljenica nesretnog braka s 24 godine starijim muškarcem, pogotovo kad su svakog puta kad bi izašli u javnost Melania neuspješno pokušavala držati Trumpa za ruku. Neki su situaciju čak usporedili s obiteljskim zlostavljanjem.

Melania Trump i Donald Trump
Profimedia 

Bivši Trumpov pomoćnik Omarosa Manigault Newman, koga je Tramp otpustio u prvoj godini svog mandata napisao je: 'Melanija broji svaku minutu do isticanja njegovog mandata kako bi se onda mogla razvesti od njega'. U siječnju 2018., samo nekoliko dana nakon što su mediji objavili Trumpovu navodnu aferu s pornoglumicom Stormy Daniels (44), Melania je otkazala planove i nije pratila svog muža na službeni put u Švicarskoj. Kasnije je okrivila logistiku i probleme s rasporedom. Nakon nekoliko tjedana pojavila se nasmijana, što je izluđivalo medije. 

Melania Trump
Profimedia 

Ipak, oni koji su Melaniju znali godinama rekli su da je nepravedno oklevetana.

'Vjerujem da je Melanija znala tko joj je muž kada se udala za njega. Ona ima vrlo realističan i praktičan pogled na to tko je njen muž. Nikada nije spominjala razvod. A kada je Stormy u pitanju, uvijek je govorila samo: 'Njegov problem'. Ona ne želi da je doživljavaju kao ženu koja će biti pored svog muža što god on napravio. Sebe stavlja na prvo mjesto', rekla je bivša glasnogovornica Bijele kuće Stephanie Grisham, navodi Kurir

Više o braku Donalda i Melanije pogledajte u galeriji: 

Profimedia Donald i Melania Trump su u braku od 2005. i imaju sina