Članica Kardashian-Jenner klana, 27-godišnja Kendall Jenner, već nekoliko godina nosi titulu najplaćenije manekenke svijeta.

Najprirodnija sestra Kardashian-Jenner klana hoda modnim pistama najpoznatijih svjetskih dizajnera, fotka se za najprestižnije časopise i zaštitno je lice mega-popularnih brendova. No, uspjeh joj mnogi osporavaju jer je, ipak, slavu stekla prvenstveno kao članica najpoznatije reality obitelji na svijetu.

Javnost smatra da ne bi naredala niti polovicu svojih uspjeha da joj majka i sestre nisu one koje jesu, ali nju takvi komentari nimalo ne diraju.

Trenutno s popularnim prijateljicama Hailey Bieber, Justine Skye i Lori Harvey uživa na ljetovanju u Cabo San Lucasu u Meksiku, a paparazzi su ih fotografirali kako se druže na jahti. 

Kendall Jenner na ljetovanju u Meksiku
HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Objektiv je najviše bio usmjeren upravo na Kendall koja se kupala i sunčala u minijaturnom šarenom badiću, a ovom smo prilikom mogli vidjeti njezino toliko hvaljeno tijelo bez mrvice Photoshopa i dorađivanja.

Kendall Jenner na ljetovanju u Meksiku
HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Poznato je da Jennerica redovno odlazi na satove pilatesa, a i dalje je jedina Kardashianka koja nije povećala nijedan dio na svom tijelu iako se mnogo šuškalo da je to učinila s grudima.

Više fotografija najplaćenije manekenke Kendall Jenner, pogledajte u našoj galeriji. 

Instagram, Profimedia Kendall Jenner je najplaćenija manekenka svijeta