Kakav kvartet na zagrebačkoj špici! I nije to prvi put. Naime, u slobodno vrijeme bivša misica Anica Kovač često prošeta Cvjetnim trgom s nekim od članova obitelji. Ovaj put pozirala je našem fotografu s djecom - sinom Markom i kćerima Letizijom i Viktorijom. Nasmijana i preplanula ekipa, koja se tradicionalno odmara u Dalmaciji, plijenila je pozornost i staylingom.

Dok je Anica odabrala crnu klasičniju kombinaciju, Marko, Viktorija i Letizija bili su jako cool u svojim street stayle izdanjima. A kako i ne bi kada je ponosna mama uvijek imala nos za modu, a kreativnim putem krenula je i Letizija koja je, kako je Story ekskluzivno objavio zimus, pokrenula svoju liniju trenirki. Najavila je i da će uskoro predstaviti dječju kolekciju. Anica je jako ponosna i na sinov košarkaški talent i put, a Viktoriju, kako je jednom rekla, jako zanimaju ples i gluma. Supruga naše nogometne legende Roberta Kovača uvijek ističe da joj je obitelj na prvome mjestu i da je svojoj djeci podrška u svemu.

Fotografije obitelji Kovač na zagrebačkoj špici pogledajte u galeriji:

Robert Gašpert Anica Kovač s djecom

'Nije važno hoće li moja djeca prolaziti s pet, ne želim ih gušiti. Cilj mi je da budu sretni, zadovoljni i zdravi ljudi, da odrastanjem u različitim sredinama nauče novi jezik i da kao obitelj ostanemo povezani. Pa i kroz sport koji mladost čuva od loših stvari. Kada smo mi bili djeca, nismo se dali u kuću, a današnje klince treba tjerati da izađu', rekla je jednom.

Anica Kovač s djecom na zagrebačkoj špici za Badnjak
Robert Gašpert