Prekid veze nešto je s čime će se gotovo svi suočiti barem jednom u životu. No u nekim slučajevima prekid nije definitivni kraj veze, a ni slavne osobe nisu imune na davanje novih prilika i povratak starim ljubavima. Odvojeni putevi ponovo su se sjedinili pa su tako mnogi od njih već dugi niz godina u sretnom i stabilnom braku.

U nastavku pogledajte našu listu parova koji su prekidali i mirili se tijekom godina.

Nina Badrić i Bernard Krasnić

Pjevačica Nina Badrić jednom je izgovorila 'sudbonosno da' i to prije 16 godina poduzetniku Bernardu Krasniću. Par se nakon pet godina veze vjenčao u rujnu 2006. u zagrebačkoj crkvi Majke Presvete Djevice Remetske, a Nina je ekskluzivne fotografije ustupila Storyju.

Fotografije s njihovog vjenčanja pogledajte u fotogaleriji:

Story arhiva, Story Nina Badrić vjenčala se 2008. godine za Bernarda Krasnića

Nina je krajem 2009. otkrila da se razvodi od Bernarda nakon tri godine braka zbog nepomirljivih razlika u karakterima i međusobnog nerazumijevanja. Isticala je da to smatra vlastitim porazom. Šest mjeseci kasnije dali su si novu šansu za ljubav, no nažalost bezuspješno.

Anica i Robert Kovač

Danas slove za jedan od najstabilnijih domaćih poznatih parova, no i njihova ljubav bila je na 'ledu'. Anica i Robert Kovač upoznali su se još kao tinejdžeri kada su i počeli svoju romansu koja je trajala samo nekoliko mjeseci. Oboje su tada, priznaje Anica, bili premladi za vezu. Putevi su im se razdvojili i nisu ni slutili da će se nakon pet godina ponovno spojiti.

Domaći parovi koji su prekidali i mirili se
Story 

Nakon Aničina trijumfa na izboru za Miss svijeta, tada već uspješni nogometaš poželio je ponovno vidjeti svoju bivšu djevojku. U tome ga nije omelo ni to što je tada bio u braku s tajanstvenom Njemicom. Za njihov ponovni susret zaslužan je, navodno, Zdravko Mamić koji je na Robertovo inzistiranje došao do Aničina broja. Robert i Anica u braku su od 2001. i imaju troje djece.

Darijo Srna i Mirela Forić Srna

Između bivšeg kapetana Darija Srne i njegove supruge, ekonomistice Mirele Forić strasti su se rasplamsale još 2005. godine tijekom noćnog izlaska u narodnjački klub Ludnica. Nakon godinu dana veze ljubav je pukla zbog skandala u koji je bio upleten nogometaš.

Mirela Forić i Darijo Srna.jpg
Instagram 

Iako je trebao biti u karanteni u Čatežu sa svojim suigračima Olićem i Balabanom, Srna je tulumario do jutra u narodnjačkom klubu. Mirela ga je nakon skandala ostavila, a krajem 2007. ljubavi su dali novu šansu te su ponosni roditelji djevojčice i dječaka.

Petar Ćiritović i Lucija Palić

Domaći glumac Petar Ćiritović nakon devet godina braka razveo od supruge Lucije Palić. Inače, ovo nije prva kriza u odnosu ovog para koji je svoju ljubavnu priču započeo 2011. godine.

Domaći parovi koji su prekidali i mirili se
Story 

Godinu dana kasnije izrekli su sudbonosno 'da', a ubrzo su dobili sina Krstu. Tri godine kasnije došlo je do prve krize, a Lucija se s njihovim sinom iselila iz zajedničkog stana te su bili razdvojeni nešto više od godinu dana. Ipak, svojoj su ljubavi odlučili dati drugu šansu te je Lucija u siječnju 2018. rodila drugogg dječaka. Ipak, njihova ljubavna priča na kraju nije uspjela.

Da je Ćiritović spreman dati drugu šanse, dokazuje i njegova veza s Ivom Duduković. Njih se dvoje znaju još iz srednjoškolskih klupa, no život je odlučio ispisati neke druge priče, pa su oboje završili u brakovima s drugim osobama. On s Lucijom, a ona sa zagrebačkim estetskim kirurgom Mladenom Dudukovićem, s kojom ima dvojicu sinova.

Petar Ćiritović i Iva Duduković
Robert Gašpert 

O njihovoj se vezi dugo šuškalo, a da poduzetnicu i glumca veže ljubav javnost je saznala potkraj 2021. godine. Za prvo zajedničko pojavljivanje na crvenom tepihu odabrali su Story Hall Of Fame godinu kasnije.

Rajko i Snježana Dujmić

Glazbenik Rajko Dujmić se sa suprugom Snježanom vjenčao 1990. godine. Ipak, nakon dugih 19 godina braka, Snježana je 2009. zatražila razvod. Iako je potvrdila da se rastaju, Rajko je bio potpuno shrvan i uporno je demantirao razvod. Nakon natezanja preko medija, njegovog nagovaranja da mu se vrati, Snježana je popustila i odlučila mu dati još jednu priliku.

Domaći parovi koji su prekidali i mirili se
Story arhiva 

Ipak, njihov brak čak ni nakon pomirenja nije bio blistav, već obilježen svađama i prijetnjama. Sredinom 2019. Rajko je završio u Remetincu nakon što ga je supruga Snježana prijavila jer ju je udario te joj prijetio. On je tada tvrdio da se ničega ne sjeća te da je bio jako pijan. Nakon izlaska iz zatvora par se pomirio, a njihov brak prekinula je njegova smrt.

Mia Franić i Dragan Jurilj

Mia Franić i uspješni poduzetnik i olimpijac Dragan Juriljponovo su zajedno, iako su se prije tri godine službeno razveli. Brak koji je trajao godinu i četiri mjeseca okončali su 2018., ali je došlo do neočekivanog preokreta u njihovom odnosu.

mia franic (3).jpg
Emanuell Manchy 

Iako se činilo da je među njima zauvijek gotovo i da je romansi došao kraj, ipak ih je ljubav ponovno zbližila pretprošlo ljeto.

'Dragan i ja se dugo nismo čuli ni vidjeli nakon razvoda, poželjeli smo sreću jedno drugome i mislili smo da je između nas zauvijek gotovo, ali nas je sudbina ponovo povezala. Istina je da smo opet zajedno', rekla je Mia ekskluzivno za Story.