Na predstavljanju nove sezone serije 'Kumovi' koja se počinje emitirati u ponedjeljak, 4. rujna na Novoj TV, 'ulovili' smo glumicu Anu Uršulu Najev s kojom smo porazgovarali o ulozi u novoj sezoni spomenute serije. Lijepa glumica nam je otkrila i neke nepoznate detalje iz privatnog života.

'Što se tiče mog lika u novim epizodama, Luce iz sezone u sezonu sve više omekšava, ona se voli prezentirati kao frajerica, ali zapravo je jedna jako osjećajna žena. Probudit će joj se majčinski osjećaji, dobit će neke poslovne ponude, otvorit će joj se brojna vrata, tako da bit će stvarno zanimljivo u Lucinom životu', kazala nam je Ana Uršula.

Kada ne radi, Ana Uršula svaki slobodni trenutak koristi kako bi posjetila obitelj u Brazilu. Naime, u Brazilu joj živi majka s očuhom, ali i šestogodišnjom sekom koju obožava.

'Nakon 10 godina takvog života, navikneš se. Ja sam bila u Brazilu u prvom mjesecu, a inače oni dođu ovdje svako ljeto, ali ovo je prvo ljeto kada nisu došli jer mi je mala sestra krenula u školu gore. Uz sva tehnološka postignuća, nije teško održati kontakt, a vidimo se najmanje jednom godišnje, evo baš planiraju doći za Božić. Moram reći da mi je obitelj najvažnija stvar u životu', kazala je glumica i prokomentirala svoj odnos s 20 godina mlađom sestrom.

'Jako smo povezane, čak me jedno vrijeme zvala mama Urša. Istovremeno sam joj i mama i seka. Kada ju treba na nešto upozoriti, mogu biti mama, isto tako kada joj treba seka, tu sam. Mogu joj biti i autoritet i desna ruka. Jako sam zahvalna na njoj i često prepoznajem sebe baš u njoj'.

Osim s glumom, Ana se bavi i glazbom. Iako uglavnom pjeva obrade poznatih hitova, stvara i autorsku glazbu koja još nije ugledala svijetlo dana, a za to postoji i jedan zanimljiv razlog.

'Stvaram svoju autorsku glazbu već godinama, samo što ne osjećam potrebu eksponirati se na taj način trenutno. Ne želim ići na festivale i natjecati se u glazbi jer mi je taj koncept natjecanja u umjetnosti sulud. Trenutno me ne privlači biti dio glazbene estrade jer sam posvećena glumi, ali skupljam materijal za album jednog dana i kada budem spremna, objavit ću ga', objasnila nam je glumica i pjevačica.

S obzirom na to da glumi i pjeva, te samim time ima pretrpan raspored, pitali smo je ima li vremena za ljubav.

'Ljubavni status ne govorim u javnosti, ali mogu reći da sam jako sretna i ispunjena. Muškarac me može osvojiti jednom stvari: poštovanjem. Nemam pravila i nemam tip muškarca, ljubav se naprosto dogodi. Ali ono što mogu reći jest to da je najbitnija stvar uzajamno poštovanje i uzajamna potreba za obostranom srećom i osmijehom', ističe Ana Uršula.

Ana Uršula Najev na rođendanu Ane Gruice Uglešić
Instagram 

Lijepa glumica inače dolazi iz Splita, a njezino stambeno pitanje u Zagrebu riješeno je u obliku podstanarstva. Baš zato, itekako osjeti inflaciju koja je mnoge naše sugrađane dovela u težak financijski položaj.

'Ja sam tu u podstanarstvu i naravno da osjetim inflaciju. Sva sreća moram reći da imam dobrog i tolerantnog gazdu, ali ti kad zbrojiš svaki mjesec i podstanarstvo i režije i hranu i gorivo i sve živo, jako je osjetno. Nemam tendenciju inače kukati oko bilo čega, nego recimo ako vidim da je vrag odnio šalu, aktivirat ću se više na poslovom polju, raditi više projekata i slično. Za sve uvijek postoji riješenje', zaključila je Ana Uršula.

Više fotografija lijepe glumice pogledajte u galeriji:

Robert Gašpert, Nova TV Ana Uršula Najev