Rijeko koja dama Hollywooda nije barem malo 'nadogradila' svoj izgled estetskim korekcijama, a upravo su ti sitni popravci često bili uvod u potpunu katastrofa. 

Pravi primjer toga je 45-godišnja reality zvijezda Katie Price koja je svoju nekada prirodnu ljepotu zamijenila plastikom i izgledom koji je sve bolesniji. Više ni ona sama ne zna koliko je zahvata na sebi napravila, a prvi se put operirala još kao 18-godišnjakinja.

Katie Price uništila se plastičnim operacijama
Profimedia 

Zato se mnogi pribojavaju da bi i njezina 16-godišnja kći Princess, koja nosi majčinu prirodnu ljepotu, mogla krenuti njezinim stopama. Sada su se zajedno pojavili na jednom kozmetičkom događaju u Liverpoolu, a nevjerojatno je koliko njezina nasljednica izgleda kao Katie prije svih operacija.

Katie Price i Princess Andre zajedno na crvenom tepihu
FARRELL - RYAN / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Inače, Katie je majka petero djece, a Princess je dobila u braku s bivšim suprugom Peterom Andreom s kojim je bila u braku od 2005. do 2009. godine.

16-godišnja ljepotica nosila je rozi top i svijetle traperice, a Katie je prilično uskladila s njom samo što je birala hlače s rupama i široku majicu kratkih rukava.

Princess Andre kći je Katie Price
FARRELL - RYAN / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Kateina majka Amy jednom je prilikom izjavila da se boji da njezina kći boluje od tjelesne dismorfije, ozbiljnog psihičkog poremećaja u kojem osoba dijelove tijela doživljava kao izrazito ružne, deformirane i neprivlačne.

'Možda sve to radi jer se ne osjeća dovoljno privlačno ili je to možda tjelesna dismorfija. Dio problema je što dobiva besplatne operacije jer je dovoljno ponuditi svoje ime da ih reklamira', rekla je njezina majka. Teško je uopće izbrojati što je sve na sebi promijenila, a prvi se put operirala još kao 18-godišnjakinja.

Osim što pretjeruje s plastičnim operacijama, Katie Price poznata je po burnom ljubavnom životu i čestim promjenama partnera, a jednom je i sama priznala da su muškarci glavni izvor njezinih problema.

Katie Price prije operacija
Profimedia 

Katie Price se uništila plastičnim operacijama
Profimedia 

Navodno je za odlaske pod nož potrošila oko 500 tisuća funti, uključujući 16 intervencija na grudima, tri-face lifta, botoks, filere i podizanje stražnjice.

'Bojim se za sve te silne djevojke koje si tako mlade stavljaju filere i tako uništavaju lice... Ja sam osobno požalila što sam s 18 prvi put povećala grudi... A što se tiče mojega lica, svjesna sam da izgleda umjetno, zbilja sam pretjerala sa zahvatima, ali nemam pravo žaliti se, na kraju krajeva, sama sam si to napravila.

Katie Price se uništila plastičnim operacijama
Profimedia 

Imala sam više operacija grudi nego bivših ljubavnika. Ni ne znam koliko sam ih puta korigirala', priznala je Katie. 

A kako je Katie izgledala prije i poslije operacija, pogledajte u našoj galeriji. 

Story Katie Price prije i poslije operacija