'Poslije kažu pasji život... A vidi njega, em na moru, em u naručju Badrićke', šalili su se pratitelji u komentarima ispod fotografije pjevačice Nine Badrić (51), koja je objavila fotografiju s Hvara. Nina ljeto provodi odmarajući se u svojoj vikendici u Jelsi na otoku Hvaru. Kad ima gažu, ode na nastup, a onda se ponovno vrati u svoju oazu mira, koju je uredila baš po svom guštu. 

Nina Badrić uživa na Hvaru
Instagam 

Sad nam je pokazala kako odmara u svom vrtu. Ležala je na plavoj visećoj ljuljački, a u krilu joj je sjedio psić. Riječ je o bijelom bišonu, kojem je Nina dala ime Toto, baš kao što se zove psić iz 'Čarobnjaka iz Oza'. Psić je energičan i neodoljiv, ako je suditi prema komplimentima pratitelja, a pjevačica se 'požalila' prije nekoliko tjedana kako je 'ne ferma ni 2 posto'.

Nina Badrić uživa na Hvaru
Instagram 

Nina je nosila kupaći kostim, kao i na većinu fotografija koje objavljuje ovog ljeta, a gledala je u daljinu.

Nina Badrić
Instagram 

Početkom srpnja Nina je proslavila 51. rođendan, a izgleda atraktivno kao i na početku karijere. Nedavno je otkrila od čega se sastoji njezina ljetna prehrana. Najčešće jede rajčice, krumpir, maslinovo ulje, škampe i puno raznovrsno povrće.

Nina Badrić
Instagram 

Inače, jedno od Nininih omiljenih jela kojima se uvijek rado vraća su mahune. Nerijetko ih jede kao salatu u kombinaciji s krumpirom, a kao glavno jelo uz njih, najviše voli jesti ribu.

Nina Badrić
Instagram 

Nina duguje svoj mladolik izgled i vitkiju figuru velikoj promjeni na koju je inspirirao Novak Đoković. Ona je prije više od dvije godine izbacila iz prehrane namirnice životinjskog porijekla, a ponekad pojede malo ribe i ističe da se nikada nije bolje osjećala.

Nina Badrić
Instagram 

'Od kada se ovako hranim, moje tijelo je u balansu, koža i kosa su sjajni, a snage i energije imam milijun puta više u odnosu na sve prijašnje godine kada nisam razmišljala toliko koje namirnice unosim u sebe. Pratila sam dugo način ishrane Novaka Đokovića i mnogih meni bliskih ljudi koji se tako hrane godinama i zaista sve ima smisla', ispričala je Nina jednom prilikom.

Nina Badrić
Instagram 

Više fotografija pjevačice pogledajte u našoj galeriji:

Instagram Nina Badrić