Kontroverzni hrvatski frizer i pjevač Božo Kralj objavio je svoj četvrti singl pod nazivom 'Problem' koji odašilje snažnu poruku: 'Ubio sam starog Božu; pred vama je muškarac budućnosti'. Prije dva dana je 'nestao', a njegov prijatelj, influencer Ivan Bašić, javno je tražio pomoć hrvatskih medija i pratitelja na društvenim mrežama.

'Nisam nestao, uzeo sam sebi dva dana pauze i pobjegao iz Zagreba i nisam se htio nikome javiti. Žao mi je što sam dignuo toliku 'hajku', ali zašto ja sebi ne mogu priuštiti dva dana odmora?', zapitao se Božo i nastavio:

'Ivan je pravi prijatelj i s razlogom se brinuo jer to ne sliči na mene. On vodi cijeli projekt oko nove pjesme i naravno da se zabrinuo u trenutku kada me nije bilo da izbacimo pjesmu kako je bilo i planirano, no to smo napravili dan kasnije kada sam se vratio', ističe Božo i govori o novoj pjesmi:

'Spot prikazuje mene kao starog Božu koji nestaje, a u drugom dijelu spota pojavljuje se novi Božo odnosno muškarac budućnosti. Uvijek su me mijenjali za ženu zbog mog osebujnog izgleda, ali ja sam pravi muškarac odnosno muškarac budućnosti kojem je vrijeme tek počelo', objasnio je.

U novom spotu Božu optužuju da kopira srpsku pjevačicu, Jelenu Karleušu, što je on oštro opovrgnuo.

Božo Kralj
Instagram 

'To jednostavno nije istina, možda Jelena i ja isto razmišljamo i imamo tim koji slično razmišlja, ali kao što sam već ranije izjavio za medije, smatram da danas ništa nije neviđeno nego je sve stvar toga kako netko nešto iznese i prikaže publici', kazao je Božo i ispričao što očekuje od novog singla:

'Od ovog singla očekujem veliki uspjeh i smatram da će baš ovaj singl i spot, koji još nije viđen u Hrvatskoj, proći najbolje do sada. Nadam se da ću se pronaći na listama trendinga'.