Lijepa voditeljica Nives Ivanišević na društvenim mrežama povremeno voli podijeliti poneki trenutak iz svog privatnog života, a osobito veliku pozornost privlače fotografije i snimke na kojima se nalaze njen suprug Goran Ivanišević i njihov sinčić Oliver.

Ovaj put objavila je snimku iz izlaska s Goranom koja je raznježila njene pratitelje. Na snimci vidimo kako nasmijana Nives sjedi suprugu u krilu dok je on ljulja, grli i ljubi. Uz snimku je dodala pjesmu 'Đana' grupe Magazin.

'Najdivniji par ikad', 'Najstetniji, najljepši, najbolji skupa', 'Goran se vratio iz mrtvih otkad je s tobom, on je toliko veseo i sretan. Prije je bio mrgud živi', 'Bože što ste slatki', 'Premedeni', bili su samo neki od brojnih komentara koje su pratitelji ostavljali ispod snimke.

Podsjećamo, za njihovu vezu se saznalo u jesen 2016. godine, a onda je na njenoj ruci zasjao prsten, no zaruke nisu htjeli ni tada službeno potvrditi. Par se vjenčao nakon samo godinu dana veze u prosincu 2017. u potpunoj tajnosti, a tri mjeseca kasnije su potvrdili kako čekaju prvo zajedničko dijete.

Nives Ivanišević i Goran Ivanišević sa sinom Oliverom
Instagram 

Nikad im nije smetala razlika od 11 godina, a vjenčali su se neposredno prije Goranovog poslovnog odlaska u Australiju pa se vjeruje kako su bračno putovanje imali u Melbourneu. Danas se smatraju jednim od najslađih domaćih parova za koji se nikad nisu vezali skandali.

Nives povremeno odgovara i na pitanja fanova, a jednom prilikom je odgovorila i na pitanje planiraju li ona i Goran još djece.

'Odmah ova teška pitanja (ima ih nekoliko istih, pa da se riješim). Super nam je ovako, jedina sam ženska osoba u kući, pa me čuvaju i paze moji dečki, a iskreno da sam ranije krenula s bebicama, imala bi ih barem 3!', napisala je tada iskreno Nives. Naime, nedavno je otkrila kako s njima živi Goranov sin Emanuel iz prvog s braka s bivšom manekenkom Tatjanom Dragović s kojom ima i kćer Amber.

'Goranov sin Emanuel živi s nama tako da je to super zabavno i lijepo', rekla je za jednu TV emisiju. Dodala je i da se maleni Oliver odlično slaže sa starijim bratom i da ga obožava. 'Oliver Emanuela gleda kao Boga. Znači, on mu je sve. Pustim nekada, dobro Emanuel mora puno učiti, pa onda mičem mlađeg sina da ga ne ometa, ali super nam je.'

Više zajedničkih fotografija Gorana i Nives pogledajte u galeriji:

Instagram Goran Ivanišević i Nives Ivanišević su u braku od 2017. i imaju sina Olivera