Pjevač Marko Tolja škrt je kad je riječ o detaljima njegova privatnog života pa zaista rijetko imamo vijesti o njegovoj obitelji. Sa suprugom Anom u braku je od 2018., a prvo zajedničko dijete stiglo im je godinu dana kasnije.

U travnju ove godine na Instagramu je objavio vijest da čekaju i drugo dijete.

Marko Tolja i Ana Tolja očekuju drugo dijete
Instagram 

'I što novo ima kod vas?!, napisao je pjevač. Pozirao je gledajući u suprugin trudnički trbuh koji je njihov sinčić Maro poljubio.

Danas je otkrio da je prinova stigla, te objavio prvu fotografiju s bebom na kojoj se vidi Markova ruka koju beba drži za mali prst.

‘…ti samo pusti se u moje ruke sigurne…’, napisao je uz fotografiju stih Olivera Dragojevića, a otkrio je i da je ponovo dobio sinčića i da se maleni zove Niko.

Podsjetimo, Marko i supruga Ana upoznali su se na društvenim mrežama, a nakon pet godina veze pjevač ju je zaprosio.

'Prvi smo korak učinili putem društvenih mreža jer je to bilo najjednostavnije. Nakon toga je sve bilo klasično, oči u oči', objasnio je svojevremeno Marko. Njegova supruga se ne voli eksponirati, zbog čega Marko vrlo rijetko dijeli zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

Par se vjenčao u srpnju 2018. godine u Istri, a kao kruna ljubavi u veljači 2019. stigao je i sinčić Maro. Svadba je održana u crkvi Sv. Antuna u Kršanu, a prisustvovalo je oko 100 uzvanika.

Marko Tolja i Ana Tolja na Brijunima
Instagram 

Pjevač je jednom prilikom otkrio da je najveća vrlina njegove supruge Ane upravo to što nije zainteresirana za javni život.

'Osvojila me samozatajnošću i time što je normalna. Nju uopće ne zanima taj moj posao. Ne želi se sa mnom pojavljivati niti pokazivati puno, što je lijepa kvaliteta. Meni to jako paše. Moj dom i obitelj u njemu predstavljaju mi bijeg od svega ovog', istaknuo je.

Otkrio je i da mu je sin inspiracija. 'Sin mi je inspiracija u svemu što radim. Sve što radim - radim za i zbog njega. Motivira me da budem vredniji, bolji i da uvijek pružam svoj maksimum', ispričao je pjevač.

Obiteljske fotografije Marka Tolje i Ane pogledajte u galeriji: 

Instagram Marko Tolja s obitelji na Brijunima