Jedna od prvih domaćih sapunica, 'Zabranjena ljubav', prikazivala se prije punih 19 godina, no i dan danas ima brojne fanove.

Mnogim glumcima i članovima ekipe to je bio jedan od prvih takvih poslova. Neki su do sad postali dobro poznata lica s malih ekrana, dok su se drugi odlučili povući iz javnosti i posvetili se drugačijim poslovima, gradeći svoj život podalje od svjetala reflektora.

Zabranjena ljubav
Press 

Među njima je bila i glavna glumica Anita Berisha, koja je igrala ulogu Petre Novak, razmažene nasljednice koja se zaljubljuje u siromašnog Danijela ne znajući da je on ustvari njen brat blizanac od kojeg su je razdvojili dok su još bili bebe.

Iako je u 'Zabranjenoj ljubavi' stekla veliku popularnost, a glumom se bavila od malih nogu, Anita se nakon serije nije nastavila baviti glumom. Kratko je studirala na Pravnom fakultetu u Zagrebu, a zatim je upisala i završila Ekonomski fakultet. 

Kako Anita Berisha danas izgleda
Instagram 

Od javnosti se sakrila tako dobro da je rijetkost i neka njena novija fotografija, budući da Anita, čini se, uživa u anonimnosti. Nekad omiljenu Petru tako nismo dugo imali prilike vidjeti, a sad se to promijenilo, zahvaljujući Mariju Valentiću koji je u seriji glumio Petrinog brata Bornu.

Mario je objavio njihovu zajedničku fotografiju koja je privukla veliku pozornost, a uz koju je kratko napisao: 'Seka i braco'.

Kako danas izgleda Anita Berisha
Instagram 

Označio je i njen profil na Instagramu koji je zaključan, no vidi se da se Anita udala i dobila dijete te da se sad preziva Beljan.

Koji su poznati Hrvati imali gostujuće uloge u 'Zabranjenoj ljubavi' pogledajte u galeriji: 

YouTube Serija Zabranjena ljubav emitirala se četiri godine na RTL-u