'Dobro je što sve mogu prekriti', ispričala je reality zvijezda Kim Kardashian (42). U intervjuu za Bustle je ispričala što je muči u životu iako na bankovnom računu ima milijune dolara

Kim Kardashian najpoznatija je reality zvijezda
Profimedia 

'Nikad nisam mislila da ću imati akne u 40-ima. Zanimljivo', rekla je Kim. Dodala je kako sve 'zakamuflira' šminkom, ali i da postoje trenuci kada ne želi nositi šminku, a mora, pa se osjeća vrlo nesigurno.

Kim Kardashian
Profimedia 

'Stvarno je teško kad vaša koža prolazi kroz promjene koje niste očekivali', pojasnila je. Kardashianka se bori i sa psorijazom, kožnom bolesti za koju se ne zna točan uzrok.

Kim Kardashian ima psorijazu
Instagram 

'Psorijaza me i dalje zbunjuje jer ne znam što je izaziva. Ponekad sam baš pod stresom i koža mi je čista, a nekad sam potpuno opuštena i psorijaza se rasplamsa. Svi kažu da bi trebalo biti obrnuto. Odustala sam od traženja uzroka', ispričala je Kim, koja je i u showu 'Keeping Up With the Kardashians' godinama pokazivala noge i ruke na kojima je bila psorijaza. 

Kim Kardashian
Profimedia 

Ima svoju liniju kozmetike, ali nije mislila da će u nju uvrstiti i proizvode protiv akni, ali istaknula je kako će to svakako napraviti u budućnosti. Kim je, mnogi napominju, najzaslužnija što je njezina obitelj postala poznata jer je procurio njezin uradak za odrasle upravo u trenutku kad je izašla njihova reality emisija. 

Kim Kardashian i Kanye West su dobili dvoje djece preko surogat-majke
Profimedia 

Početkom 2021. Kim je podnijela papire za razvod od repera Kanye Westa (46), sada poznatijeg kao Ye, a zahtjev je finaliziran u studenom 2022. godine. U braku su dobili četvero djece, a tijekom razvoda u više se navrata isticalo kako ne ostaju baš u prijateljskim odnosima. 

Kim se kroz godine drastično promijenila, a više o tome pogledajte u galeriji: 

Profimedia Kim Kardashian drastično se promijenila kroz godine