Ove subote princ William (41) je s najstarijim sinom Georgeom (10) bio na utakmici Svjetskog prvenstva u ragbiju, a svijet su obišle fotografije na kojima je William pokazao svoju oštru stranu. Prekorio je sina, koji je u redu za britansku krunu nakon oca.

Princ William podbadao princa Harryja u svom govoru
Profimedia 

Princ je nešto gestikulirao dječaku na stadionu u Francuskoj, ali ne zna se što je mališan učinio da bi William bio toliko ozbiljnog lica tijekom utakmice između Walesa i Argentine. Nagađa se kako bi mogao biti i uznemiren zbog loše utakmice reprezentacije Walesa.

undefined
Pascal Guyot/AEP/Profimedia 

Inače, William i njegova supruga Kate Middleton (41) u više navrata su isticali kako nastoje djeci pružiti što 'normalnije' djetinjstvo jer su svjesni da su stalno okruženi kamerama i da se prati svaki njihov korak. Zato prema njima uvijek imaju puno razumijevanja i nježni su, ali s druge strane, djeca nikad ne koriste situaciju pa rade nepodopštine kad su u javnosti jer su im roditelji jasno dali do znanja sve oko pravila ponašanja i znaju se granice. 

Prince George prekida tradiciju kraljevske obitelji
Profimedia 

Zapravo, pravila najčešće ne posluša njihov najmlađi sin Louis (5), koji je u više navrata bio nestašan, što je javnosti itekako simpatično. Pratitelji su komentirali kako ga William ne bi trebao 'napadati' u javnosti i kako se ne može tako ponašati u javnosti. 

Princ je drugi u redu za britansku krunu, a više njegovih fotografija pogledajte u galeriji: 

Profimedia, Chryslene Caillaud / Panoramic / Bestimage / Profimedia Princ George drugi je u redu za britansku krunu