Talijanski poduzetnik, influencer i DJ Gianluca Vacchi nedavno je proslavio svoj 56. rođendan, a na žalost mnogih žena i dalje u sretnoj je vezi s 27 godina mlađom djevojkom Sharon Fonseco.

Iako su im na početku mnogi predviđali brzi kraj, on je sada otkrio da im je veza jača nego ikada.

Najzgodniji djedica progovorio o problemima u vezi
Profimedia 

Influencer je nedavno gostovao u podcastu 'Human Of Interest', gdje je otkrio kako se on i njegova partnerica slažu te razuvjerio brojne koji ne vjeruju u njihovu ljubav.

'Jedina stvar zbog koje se mogu osjećati loše je to što znam da se Sharon i Blu ne osjećaju dobro zbog nečega što ja radim. Sretan sam što je Sharon osoba koja ima mudrost koja nije tipična za njene godine, tako da se neće osjećati loše zbog nečega što i nije važno', rekao je talijanski poduzetnik.

Par se upoznao u Miamiju 2018. na snimanju jednog glazbenog spota, a on joj je predložio da ga, bez obaveza, prati u njegovim avanturama. Međutim, veza bez obaveza ubrzo je postala prava veza, a Gianluca se preko ušiju zaljubio u 27 godina mlađu Sharon.

Gianluca kaže da se on i njegova odabranica često ne svađaju, iako su totalne suprotnosti.

Gianluca Vacchi i Saron Fonseca u zajedničkom izlasku
Profimedia 

'Svađamo se vrlo malo. Ako se ponekad svađamo, više razgovaramo o načinima kako da svoju ljutnju izrazimo.Ja sam vulkan, ja sam čovjek koji eksplodira u sekundi, a ona je totalna suprotnost. Ponekad imamo problem u smislu da ja eksplodiram i eksplozija traje 30 sekundi i onda nastavim dalje s osmijehom. Ona vidi tu eksploziju i tužna je tri dana. Ali na kraju, moramo shvatiti da nismo svi jednaki, a ja svaki dan učim prihvatiti da nas dvoje nismo isti', rekao je zgodni Talijan.

Gianluca je istaknuo da je prije Sharon bio zadovoljan svojim načinom života, ali da se s njom smirio i to je razlog zašto je ona majka njegove kćerke.

'Stalo mi je da imam potpun život. Uvijek sam bio fokusiran samo na sebe, ali onda sam poželio novac koji imam podijeliti sa svojom obitelji koju sada imam', dodao je za kraj.

Podsjetimo, zgodni milijunaš bio je šef tvrtke za proizvodnju auto-prikolica i član Upravnog odbora farmaceutske tvrtke Fin Vacchi Finanziaria Vacchi. Međutim, nije mu baš sve u životu išlo kao po loju. Nakon jednog propalog posla i propasti tvrtke u čiji je bankrot bio umiješan, osuđen je na zatvorsku kaznu od 3,5 godine.

Zbog duga od 10,5 milijuna eura banka mu je zaplijenila luksuzne i raskošne vile i jahte, no on tome nije pridavao puno važnosti.

'Ma to je samo mali, potpuno nevažan dug', izjavio je ranije Gianluca, čija obitelj posjeduje farmaceutsku kompaniju

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi)

Sharon i Gianluca upoznali su se prije četiri godine na snimanju jednog glazbenog spota, a milijunaš je priznao kako ga je Sharon na prvi pogled opčinila svojim nevjerojatnim seksepilom.

Gianluca je u nekoliko prilika rekao kako ih nimalo ne brine i ne smeta im razlika od 28 godina te izjavio da on ima energiju 15-godišnjaka.

"Sharon uopće ne smeta razlika u godinama. Iako imam ovu sijedu bradu, imam i energiju 15-godišnjeg dječaka", izjavio je u jednom od prijašnjih intervjua za magazin Hello!.

Par uskoro planira i proširiti svoju obitelj, a Sharon je izjavila kako jedva čeka drugo dijete.