Nekadašnje pjevačice Maje Vučić mnogi se sjećaju iz benda Divas koji je svojevremeno žario i palio našom estradom, no danas se bavi posve drugačijim poslom i drži se podalje od javnosti.

Maja je danas uspješna psihologinja i majka 17-godišnje kćeri Gite koju je dobila iz višegodišnje veze s umjetnikom Igorom Hajdarhodžićem. Ljubav para okončana je 2009. godine.

Maja Vučić na špici
Filip Hofer 

Iako se Maja povukla s pozornice, čini se da je mlada Gita odlučila krenuti njenim putem i baviti se glazbom.

Gita je ovog ponedjeljka nastupila na dodjeli nagrade Hrvatske gospodarske komore. Zapjevala je medley s glumcem Lovrom Juragom, a zatim je uz pratnju ansambla Ante Gele izvela pjesmu ‘Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj’.

Gita Hajdarhodžić je kći Maje Vučić
Luka Stanzl 

Ovo nije Gitin prvi javni nastup. Pjevala je u glumačko-glazbenom spektaklu ‘Vraćam se Zagrebe tebi’ ispred Hrvatskog narodnog kazališta.

Kad joj je bilo devet godina postala je članica zbora ‘Zvjezdice’, a pjevala je i u brojnim operama.

Maja je prije dvije godine, tijekom gostovanja u ‘Jutrogramu’ Z1 televizije i tom je prilikom, između ostalog, govorila i o Giti.

'U sedmom razredu je bila 'najgora' ja mislim, tada se uopće nismo razumjele. Mi psiholozi kažemo da je to onda zdravo dijete, ako se može doma izraziti i reći mi da ja ništa ne kužim, da sam iz prošlog stoljeća, da nemam pojma, to je normalno. Tako da smo to prošli, sad smo u ljubavi velikoj i razumijevanju. Nastojim kao majka napraviti što manje pogrešaka. Svi mi roditelji griješimo jer je teško 24 sata biti savršen roditelj', rekla je tad bivša Divasica.