Da su godine uistinu samo broj, potvrđuje i činjenica ga glazbena diva, Tereza Kesovija, ne staje. Snimila je duet s mladim kolegom Borisom Štokom, a upravo su objavili i novi video spot. Tereza nam je o ovoj sjajnoj suradnji govorila prije mjesec dana.

'Boris Štok je jako inzistirao da jednu njegovu prekrasnu pjesmu pjevamo u duetu. Moram reći da se naša dva vokala tako savršeno slažu. Upravo u nedjelju snimamo spot koji odmah ide van i jedva čekam jer ja sam bila malo loše, pa me takve stvari oporave i drže na životu', kazala nam je Tereza krajem rujna.

Podsjetimo, glazbena diva je 22. kolovoza kolima Hitne pomoći iz svog doma prevezena u zagrebačku bolnicu u Dubravi uslijed poslijedica infarkta. Tereza je danas, dva mjeseca dana nakon nemilog incidenta, vidno bolje i, kao što i sama kaže, 'ne može joj nitko ništa'.

'S obzirom na sve to što mi se dogodilo, dobro sam. Imala sam infarkt, ali dobro je, prošlo je. Mene moje pjevanje oporavlja, to mi je najveća radost. Ja uvijek kažem: 'Ako hoćete da umrem što prije, zabranite mi da pjevam', kazala nam je Tereza i otkrila tajnu svog mladolikog izgleda unatoč činjenici da je nedavno 'otpuhala' 85 svjećica sa svoje rođendanske torte.

Tereza Kesovija pjeva.JPG
Pixsell Tereza Kesovija

'Tajna izgleda je zapravo u tome što se ja ne dam. Jednostavno ne želim priznati godine, za mene godine ne postoje. Kad se malo lošije osjećam, onda se malo odmorim i onda je sve ok. Moramo tako, pa kako drugačije', kazala nam je Tereza.

Više fotografija pjevačice pogledajte u galeriji.

Robert Gašpert Tereza Kesovija