Kim Basingerbila je jedna od najzanosnijih glumica Hollywooda, no u posljednje vrijeme se povukla. Glumica je nedavno viđena u Los Angelesu nakon dugo vremena. Nosila je trenirku, veliki slamnati šešir i naočale, a dane provodi skrivajući se od svijeta jer ima agorafobiju, strah od otvorenog prostora. Riječ je o vrsti anksioznog poremećaja, a ona zbog tog straha ima osjećaj zarobljenosti.

Kim Basinger uništila je ljepotu estetskim zahvatima
Profimedia 

Tijekom 80-ih godina, Kim je bila seks simbol, a publika ju je uspoređivala s Brigitte Bardot i Marilyn Monroe. Nakon uloge u filmu 'Devet i pol tjedana' gotovo da i nije postojao muškarac koji nije gubio glavu za zanosnom Besinger.

U braku je bila dva puta; s Ronom Snyderom od 1980. do 1989. godine te Alecom Baldwinom od 1993. do 2002. U tom braku bila je dosta problema. Iako su mnogi koji su ih poznavali govorili da s Alecom njime nije bilo lako živjeti, nije ni Kim baš bila 'stabilna'. Brak su dodatno opteretili i njeni napadi pa­­nike, toliko teški da nije mogla izaći iz kuće čak ni uz pomoć lijekova.

Alec Baldwin i Kim Basinger u braku su dobili kći Ireland.jpg
Profimedia 

Baldwin je kupio kuću kraj oceana u blizini New Yorka, a posljednja svađa izbila je upravo zbog toga. Kim je tvrdila da je ondje stalno prehlađena i da se moraju preseliti u toplije podneblje. Tijekom brakorazvodne parnice strastvena ljubav pretvorila se u zlu krv, svađe, natezanja oko skrbništva nad kćeri. Danas Alec živi sa suprugom Hilaryjom i njihovo sedmero djece, a Kim je od 2014. s frizerom Mitchom.

Kim i ALec su u braku dobili kćer Ireland Baldwin koja danas ima 27 godina. Ireland je dobro poznata po svojoj sklonosti objavljivanju golišavih fotografija na Instagramu, no to joj nije pomoglo za lansiranje karijere. Odigrala je 10-ak uloga u serijama i filmovima, koji nisu ostvarili uspjeh, a posljednja je bila kriminalistička drama 'A Dark Foe'. Golišavo i potpuno nago poziranje Ireland je priskrbilo i probleme s njezinim ocem Alecom.

Alec i Ireland Baldwin imaju težak i kompliciran odnos
Profimedia 

Slavni glumac joj je ostavljao sarkastične i nezadovoljne komentare na objavama što je privuklo pozornost javnosti. Jednom je pozirala u tangicama na terasi zgrade u New Yorku. 'Oprosti, ali što je ovo?', upitao je, a komentar su lajkali njegovi brojni fanovi koji se slažu s kritikama na račun manekenke. Više fotografija nekadašnjeg para pogledajte u galeriji.

Profimedia Kim Basinger i Alec Baldwin imaju kćer Ireland iz propalog braka