Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

POSLJEDNJE ZBOGOM ŽARKU LAUŠEVIĆU: Od legendarnog glumca oprostili se brojni kolege i prijatelji, svirala posebna pjesma

Otkako je započeo karijeru 80-ih godina prošlog stoljeća, osvajao je svojim talentom i nevjerojatnim smislom za glumu.

 Žarko Laušević Izvor: Pixsell

Glumac Žarko Laušević pokopan je na Novom groblju u Beogradu, a od njega su se oprostili obitelj, prijatelji i kolege. Donosili su mu crvene i bijele ruže. Na vječni počinak ispratili su ga uz pjesmu 'Sve što želim u ovom trenutku' (pjesma iz serije 'Sivi dom', u kojoj je Žarko glumio), a govor je održao kolega Nebojša Dugalić. 

 Sprovod Žarka Lauševića Izvor: A.H./ATAImages

Žarko je preminuo 15.11., a imao je 62 godine. Prije sprovoda bila je i komemoracija.

 Sprovod Žarka Lauševića Izvor: A.H./ATAImages

Podsjećamo, glumac je prije dva mjeseca bio u bolnici Bežanijska kosa zbog problema s plućima, ali se prošlog mjeseca pojavio na premijeri filma 'Heroji Hilijarda' gdje ga je publika dočekala gromoglasnim pljeskom. U bolnicu je primljen zbog redovnog primanja terapije, a izvor je tada srpskim medijima istaknuo da je slavni glumac neko vrijeme imao problema s plućima. 

 Žarko Laušević i Ksenija Pajić u filmu Oficir s ružom Izvor: YouTube

U svojoj bogatoj karijeri ostvario je brojne uloge od kojih su najupečatljivije u ostvarenjima: 'Šmeker' (1985), 'Svečana obveza' (TV) (1986), 'Dogodilo se na današnji dan' (1987), 'Oficir s ružom' (1987), 'Braća po materi' (1988), 'Boj na Kosovu' (1989), 'Originalni falsifikata' (1991), 'Bolje od bekstva' (1993), 'Kaži zašto me ostavi' (1993) i 'Nož' (1999).

 Žarko Laušević u samoobrani je ubio dvoje ljudi Izvor: YouTube screenshot

Vijest da nas je napustio Žarko Laušević šokirala je i ražalostila kako glumačku zajednicu tako i pripadnike šire javnosti. Otkako je započeo karijeru 80-ih godina prošlog stoljeća, osvajao je svojim talentom i nevjerojatnim smislom za glumu. Po završetku Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu postao je član Jugoslavenskog dramskog pozorišta.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image