Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KAKO IZGLEDA VANNIN SAMOZATAJNI SIN? Osim prelijepe kćeri ima i misterioznog sina Luku koji je nedavno postao otac

Pjevačica Vanna ima sina Luku i kći Janu u braku s filmskim producentom Andrijom Vrdoljakom.

 Ivana Vrdoljak Vanna na Porinu 2023. Izvor: Matija Habljak/PIXSELL

Pjevačica Ivana Vrdoljak Vanna ove godine je po prvi put postala baka, a vijest nam je ekskluzivno potvrdio njezin suprug, filmski producent Andrija Vrdoljak.

'Da, istina je. Naš sin Luka postao je otac i jako smo sretni zbog toga. Bit će još unučića, pa slobodno nazovite kada ponovno postanemo baka i djed', prokomentirao nam je Vrdoljak.

 Ivana Vrdoljak Vanna i Andrija Vrdoljak su u braku od 1998. godine Izvor: Story

Vannin dugogodišnji suprug nam je ekskluzivno otkrio i spol bebe. 'Sin je dobio djevojčicu, dakle unučicu smo dobili. Hvala vam na čestitikama i pozdrav', kratko je poručio Vrdoljak.

Pjevačica svoju privatnost voli čuvati za sebe i nemamo je prilike često viđati s djecom u javnosti. Ipak, nekoliko puta je na javnim događajima fotografirana u društvu supruga, kćeri Jane i sina Luke. Prije nekoliko godina obitelj je pozirala na premijeri filma 'General' u pulskoj Areni.

 Andrija Vrdoljak, Ivana Ranilovic-Vrdoljak, Jana Vrdoljak, Luka Vrdoljak Izvor: Duško Marušić/PIXSELL

Vannin stariji sin Luka studirao je povijest i kroatologiju, a u nedavnom razgovoru za Story.hr pjevačica se osvrnula na njihovu podršku.

'Zahvaljujući njima, stalno sam u toku s trendovima te općenito načinom razmišljanja i drago mi je zbog toga. Jedino tako znam živjeti. Osjećala bih se možda malo izolirano da to nije tako. Ne znam do kada će trajati, ali za sada sam zahvalna što mogu participirati u aktualnom svijetu i zbog djece', rekla nam je.

 Vanna sa svojom djecom Izvor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Podsjetimo, Vanna je u braku s Andrijom Vrdoljakom od 1998., a njihova ljubavna priča je gotovo filmska. Naime, upoznali su se dok je Vrdoljak još uvijek bio u braku s profesoricom engleskog jezika Majom Breitenfeld, s kojom ima još dvoje djece.

Par je nedavno proslavio 25 godina braka, a pjevačica je jednom prilikom za Story progovorila o svojim nasljednicima.

  Izvor: Story

'Moja djeca nisu impresionirana svijetom poznatih. Ne privlači ih to, ali pozdravljaju sudjelovanje u nečemu što im voli član obitelji i čemu je posvećen. Luka završava studij povijesti i kroatologije, posvećen je tome. Jana studira komunikologiju. Važno mi je da ne lutaju i ne budu bezvoljni. Mislim da u svakoj zemlji postoji nešto što građane živcira, pa tako i nas. Nastojim im skrenuti pozornost na to da kao pojedinci svojim primjerom i stručnošću svijet i život možemo učiniti boljim i moralnijim. Zemlju i društvo stvaramo mi. I sama u granicama svog talenta stvaram glazbu koja je mnogima inspirativna i negdje dodiruje. Ne bavim se ničim fatalnim ni vitalnim, ali ako nekome bojim život lijepim bojama - super', rekla je.

Više Vanninih fotografija pogledajte u galeriji: 

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image